top of page

Kristallen om je te beschermen tegen schadelijke straling

Bijgewerkt op: 9 dec. 2021


We worden voortdurend blootgesteld aan elektromagnetische straling (EMS), door zendmasten voor mobiele telefoons, magnetrons, TV's, GSM's, draden in de muren en computers. Het komt veel vaker voor dan mensen zich realiseren. Deze energiegolven kunnen onze gezondheid op den duur negatief beïnvloeden.


Elektromagnetische frequentiesmog is de onzichtbare energie die wordt uitgezonden door elektronica en andere bronnen. Na jaren van studies geeft men nu pas toe hoe EMS ons en alles in onze omgeving beïnvloeden. De zeer lage frequentie EMS verhinderen dat cellen hun frequentie kunnen volhouden om een goede gezondheid te behouden. Van dit effect is bekend dat het gezonde cellen verandert in abnormale cellen.


Uit studies die zijn verricht bij koeien die onder hoogspanningsleidingen en zendmasten voor mobiele telefonie leven, blijkt dat er bij kalveren hoge indicaties zijn voor tumoren, kanker en geboorteafwijkingen. Niet alleen koeien ondervinden hiervan de gevolgen, maar ook mensen van alle leeftijden, vooral kinderen in de groei en ontwikkeling.


Kinderen kunnen overbelast raken, alleen al doordat ze op school voortdurend elektronische apparaten moeten gebruiken. Kinderen zijn zeer intuïtief en weten wat ze nodig hebben om heel en in balans te zijn. Een goede gewoonte zou zijn om ze hun eigen kristal te laten kiezen om op hun mobiele telefoon of computer te plakken om te helpen de lange termijn effecten van de EMS in balans te brengen.



Kristallen kunnen je beschermen


Kristallen en edelstenen kunnen gebruikt worden om ons te beschermen tegen EMS. De meest effectieve manier om ze in jouw huis te gebruiken is om een of meer kristallen direct op het gebied te plaatsen waar de EMS het hoogst zijn.



Malachiet

Malachiet, een krachtige aardende steen, absorbeert plutonium vervuiling, straling van een toestel of omgeving en EMS.


Als er een gebied of muur in jouw huis is met veel elektrische draden, is het goed een stuk malachiet op of voor die muur te plaatsen.



Lepidoliet

Lepidoliet absorbeert EMS uit de omgeving en is uitstekend te gebruiken in combinatie met Fluoriet op computers.







Hematiet

Dit dromerige, donkere mineraal kan je zeker beschermen tegen EMV-smog en straling. Hematiet wordt ook bloedsteen genoemd en heeft bloedzuiverende eigenschappen, die ook kunnen helpen je lichaam te ontdoen van gifstoffen. Hematiet is rijk aan ijzer en daarom is het een ideaal kristal om in de buurt van je werkplek te plaatsen, of op andere plaatsen waar je een overvloed aan technologie hebt.



Zwart Toermalijn

Deze zwarte steen is een van de meest beschermende kristallen ter wereld. Als je jezelf wilt omringen met een krachtveld van de beste bescherming, is hij de ultieme talisman om je veilig te houden. Hij is niet alleen een sterke aardende kracht als het gaat om persoonlijke energie, maar is ook zeer goed in het opruimen van EMS-smog die je ruimte wil binnendringen. Als een zeer intuïtieve en absorberende steen blokkeert zwarte toermalijn ook negatieve energieën en zet ze om in positieve vibraties.


Shungite

Shungite heeft een oeroude en verbazingwekkende kracht. Deze 2 miljoen jaar oude steen is zo krachtig dat hij naar verluidt in staat is om alles wat schadelijk is voor de menselijke gezondheid tegen te houden en negatieve energie volledig te absorberen en te verdrijven. Deze steen bestaat voor maar liefst 98% uit koolstof, wat betekent dat hij veel gewicht heeft om mee te werken.



Pyriet

Het metaalachtige element, de Griekse naam en de zuivere voorliefde voor bescherming zetten Pyriet op de kaart als een superredder als het gaat om je te beschermen tegen negatieve milieu- en zelfs emotionele golven. Samen met het doorbreken van de problemen veroorzaakt door EMS, is Pyriet geweldig om je een energieke boost te geven, wat betekent dat het een uitstekende steen is om in je thuiskantoor te plaatsen of overal waar je snel met technologie moet werken.



Welke beschermingskristallen je ook kiest, het helpt om te weten hoe je ze effectief kunt gebruiken als schild tegen de schade en neveneffecten van EMS en stralingsgolven. Een van de eenvoudigste manieren om de helende kracht van deze kristallen te benutten is door te kiezen voor beschermende sieraden. Door het dagelijks dragen van de juiste soort kristallen zoals hierboven genoemd, zal je altijd beschermd zijn, waar je ook bent. Het dragen van armbanden, kettingen, hangers, en alles wat dicht bij de huid is zal een game-changer zijn als het gaat om EMS.


Je kunt je beschermend kristal ook gewoon dicht bij de plek plaatsen waar je het meest technologie gebruikt. Je moet echter voorzichtig zijn met kristallen met krachtige magnetische eigenschappen in de buurt van je laptops en externe harde schijven, omdat ze een effect kunnen hebben op jouw gegevensrecords. Kwartsen moeten ook met voorzichtigheid worden gebruikt in de buurt van elektronische apparaten, omdat ze halfgeleiders van energie kunnen zijn en zelfs de EMS kunnen versterken.


Laatste bedenkingen


Hoewel de wetenschap nog steeds in het onderzoeksstadium verkeert wat betreft de impact die EMS op het lichaam kunnen hebben, is er bewijs dat elektromagnetische veldsmog een effect kan hebben op jouw algehele gezondheid en welzijn. Zelfs bij gebruik op een laag niveau geeft het een geruststellende gedachte te weten dat je kleine beschermende maatregelen hebt getroffen. Beschermende kristallen, in de vorm van sieraden of gewoon een losse steen in jouw zak of op jouw bureau, kunnen een enorm verschil maken. Kristallen hebben de kracht om energieën te transmuteren, trauma's te helen en jou te beschermen tegen schade vanuit vele invalshoeken.



Mala, armband en oorringen 'Guardian' met Malachiet en Obsidiaan hebben een beschermende werking en helpen je afschermen wanneer je voor korte of lange tijd aan EMS blootgesteld wordt.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.



GRATIS E-BOOK

Klik op onderstaande afbeelding om dit gratis e-book te ontvangen.



en Instagram: https://www.instagram.com/petrademey/




207 weergaven0 opmerkingen
bottom of page