Guardian

Mijn mantra:
"Ik ben beschermd door positieve energie."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

€85,50

Interesse?

Contacteer mij

Mala Guardian is een beschermer, die negatieve energieën en verontreinigende stoffen uit de atmosfeer en uit het lichaam absorbeert. Hij beschermt tegen allerlei soorten straling, zuivert elektromagnetische vervuiling en heelt aardse energieën.

De mala is handgeknoopt met 108 kralen van Malachiet en zwart Obsidiaan, afgewerkt met een Thaise zilveren gurukraal en Obsidiaan hangertje.

Lengte (zonder gurukraal en hangertje): 84cm
Lengte gurukraal en kwastje: 5,5cm
Grootte kralen: 6mm

Malachiet

Malachiet is een belangrijke beschermingssteen. Hij absorbeert negatieve energieën en verontreinigende stoffen, pikt ze op uit de atmosfeer en uit het lichaam. Beschermt tegen straling en zuivert elektromagnetische vervuiling. Malachiet zuivert en activeert de chakra's en stemt af op spirituele leiding. Het opent het hart voor onvoorwaardelijke liefde. Bevordert het nemen van risico's en verandering, verbreekt ongewenste banden en ingesleten patronen, en leert verantwoordelijkheid te nemen voor eigen daden, gedachten en gevoelens. Malachiet laat remmingen los en ontwikkelt empathie met anderen.


Obsidiaan

Zwarte Obsidiaan is een krachtige reiniger van psychische smog die in je aura ontstaat, en is een sterke psychische beschermingssteen. Deze steen heeft krachtige metafysische eigenschappen die je helpen je te beschermen tegen negativiteit. De energie van deze stenen kan de gave van profetie stimuleren.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.