top of page

Guardian

Mijn mantra:
"Ik ben beschermd door positieve energie."

Deze armband is gemaakt met Malachiet en Obsidiaan kralen van 4mm en 6mm en een zilveren kraal van 8mm. De Malachiet kralen zijn facetkralen. De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Kan op maat gemaakt worden.

€24,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met Malachiet facetkralen en Obsidiaan kralen van 6mm.

De studs met ronde schijf zijn gemaakt van 925 Sterling zilver.

€20,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Malachiet

Malachiet is een belangrijke beschermingssteen. Hij absorbeert negatieve energieën en verontreinigende stoffen, pikt ze op uit de atmosfeer en uit het lichaam. Beschermt tegen straling en zuivert elektromagnetische vervuiling. Malachiet zuivert en activeert de chakra's en stemt af op spirituele leiding. Het opent het hart voor onvoorwaardelijke liefde. Bevordert het nemen van risico's en verandering, verbreekt ongewenste banden en ingesleten patronen, en leert verantwoordelijkheid te nemen voor eigen daden, gedachten en gevoelens. Malachiet laat remmingen los en ontwikkelt empathie met anderen.


Obsidiaan

Zwarte Obsidiaan is een krachtige reiniger van psychische smog die in je aura ontstaat, en is een sterke psychische beschermingssteen. Deze steen heeft krachtige metafysische eigenschappen die je helpen je te beschermen tegen negativiteit. De energie van deze stenen kan de gave van profetie stimuleren.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page