top of page

Massages

Aroma-Kristal massage in Merelbeke

Nieuw!!!

Aroma-kristal massage


Deze massage is een combinatie van kristalheling en aromatherapie, waarbij etherische oliën gebruikt worden die opgeladen zijn met kristalenergie. Er zijn 7 verschillende mengsels, bestaande uit een combinatie van edelstenen en verschillende etherische oliën. De oliën en kristallen werden zorgvuldig uitgekozen en door hun combinatie krijgt elke olie zijn speciale kracht en uitstraling.

Voor de massage kies je zelf welke van de 7 geuren jou het meest aanspreekt. De geur die jouw voorkeur geniet, bevat ook de oliën en kristallen die jou op dat moment kunnen ondersteunen. De zuiv
ere etherische oliën worden dan gemengd met amandelolie, waarmee je gemasseerd wordt. 

Tijdens de massage worden eveneens dezelfde kristallen als die van jouw olie op het lichaam geplaatst, zodat de werking nog versterkt wordt.

De 7 flesjes zijn ook te koop! Als zuivere etherische olie om te verstuiven, en als roller om rechtstreeks op de huid aan te brengen.

Aroma-kristal massage
1 uur
€70
Aroma-kristal massage
1 uur 30 min
€100

Relaxerende oliemassage

 

Deze massage is een echte verwennerij! Het is een combinatie van de Zweedse en de Samudra massage die zijn oorsprong vindt in de Hawaiiaanse Lomi Lomi tempelmassage. 


Er wordt als het ware een volledige dans uitgevoerd op het lichaam van de behandelde persoon, waarbij zowel de handen, onderarmen als ellebogen gebruikt worden om te masseren. De bewegingen zijn erg zacht, maar de plaatsen waar spanning zit krijgen extra aandacht.


Deze massage wordt uitgevoerd met zuivere biologische amandelolie verrijkt met pure essentiële oliën (naar eigen voorkeur) en heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen. Lichaam en geest worden helemaal ontspannen en je voelt je als herboren na de massage.

Relaxatiemassage 60 min.
1 uur
€70
Relaxerende oliemassage in Merelbeke
Relaxatiemassage 90 min.
1 uur 30 min
€100
Thaise yoga massage in Merelbeke

Thaise yoga-massage

Thaise massage is meer dan alleen maar massage. Zowel voor de gever als de ontvanger is het een meditatieve dans die yoga, reflexologie en acupressuur combineert.

 

Via lichte druk en zachte ritmische strekkingen, geïnspireerd door de asana's uit de yoga, worden energielijnen in het lichaam bewerkt met als doel het opheffen van eventuele blokkades in deze energiebanen zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen.


Het is een diepgaande massage die uitgevoerd wordt op de grond (op een futon), waarbij de gemasseerde zijn/ haar kledij aanhoudt, en er dus geen oliën gebruikt worden. De massage wordt gegeven vanuit aandacht en met respect voor de noden en grenzen van uw lichaam. 

Thaise massage 60 min.
1 uur
€70
Thaise massage 90 min.
1 uur 30 min
€100

Hoofd-, nek-, schouder- en gezichtsmassage

Een anti-stressmassage bij uitstek!


Deze massage omvat technieken uit de Chinese en Japanse manuele therapie en richt zich op de meridianen en acupunctuurpunten die over het hoofd, de nek, de schouders en het gezicht lopen.

 

Niet alleen de huid en spieren worden behandeld, maar ook de dieperliggende weefsels komen aan bod via vingerdruk en strijkbewegingen.


Gespannen nek en schouders, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn of migraine, gespannen kaken; dit zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm kunnen aangepakt worden. De bewegingen zijn voornamelijk traag en diepgaand en kunnen niet vergeleken worden met een gewone gezichtsmassage. 

Voor de gezichtsmassage wordt gebruik gemaakt van biologische jojoba olie, verrijkt met etherische oliën.

hoofd-, nek-, schoudermassage in Merelbeke
Hoofd-,nek-,schouder- en gezichtsmassage
1 uur
€70
Gua sha massage in Merelbeke
Gua sha gezichtsmassage
30 min
€35

Gua sha:Massage met jade edelstenen

Gua sha is een gezichtsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van jadestenen. Nadat er jojoba olie, verrijkt met etherische oliën, op het gezicht wordt gebracht, worden de gua sha stenen met lichte druk over de huid gestreken en worden er eveneens acupressuurpunten bewerkt.

Lees alles over de werking van jadestenen en de gau sha massage in dit artikel.

Je kunt kiezen voor enkel een gezichtsmassage van 30 minuten of een combinatie met een massage van de rug en de nek, waarbij eveneens gebruik gemaakt wordt van jade.

Rug-, nek- en gezichtsmassage
1 uur
€70

Geschenkbon massage

Verras je geliefden met een geschenkbon voor een heerlijke massage! Wie houdt er namelijk niet van relaxeren en eventjes alle drukte vergeten?

Je kan een bon bestellen t.w.v. €70 (1 uur) of €100 (1,5 uur). De persoon zelf kan kiezen welke massage hij/zij wenst.

Woon je in de buurt van Merelbeke? Dan kan je de bon in de praktijk komen ophalen. Maar per post opsturen kan ook.

Je kan een bon eenvoudig aanvragen via ons contactformulier.

bottom of page