Massages

Vanaf morgen 1 maart mag ik terug massages geven!

Wel willen ik vragen om een aantal voorzorgsmaatregelen toe te passen:

* Handen desinfecteren bij het binnenkomen van de praktijkruimte.

* Het dragen van een mondmasker is verplicht voor mij en voor jou. Enkel tijdens de gezichtsmassage mag het mondmasker verwijderd worden voor de duur van de gezichtsbehandeling.

* Best thuis al naar het wc gaan.

* Gelieve op tijd te komen, mocht je toch vroeger zijn, wacht dan even in de auto tot het begin van jouw afspraak.

* Tussen de afspraken is er een half uur om de ruimte te verluchten en te reinigen.

* Blijf bij een ziek gevoel thuis (hoesten/grieperig en/of koorts)

* Bij direct contact met een persoon die besmet is met het virus, gelieve uw afspraak uit te stellen.

Thaise massage 60 min.
1 uur
€65

Thaise yoga-massage

Thaise massage is meer dan alleen maar massage. Zowel voor de gever als de ontvanger is het een meditatieve dans die yoga, reflexologie en acupressuur combineert.

 

Via lichte druk en zachte ritmische strekkingen, geïnspireerd door de asana's uit de yoga, worden energielijnen in het lichaam bewerkt met als doel het opheffen van eventuele blokkades in deze energiebanen zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen.


Het is een diepgaande massage die uitgevoerd wordt op de grond (op een futon), waarbij de gemasseerde zijn/ haar kledij aanhoudt, en er dus geen oliën gebruikt worden. De massage wordt gegeven vanuit aandacht en met respect voor de noden en grenzen van uw lichaam. 

Thaise massage 90 min.
1 uur 30 min
€90

Relaxerende oliemassage

 

Deze massage is een echte verwennerij! Het is een combinatie van de Zweedse en de Samudra massage die zijn oorsprong vindt in de Hawaiiaanse Lomi Lomi tempelmassage. 


Er wordt als het ware een volledige dans uitgevoerd op het lichaam van de behandelde persoon, waarbij zowel de handen, onderarmen als ellebogen gebruikt worden om te masseren. De bewegingen zijn erg zacht, maar de plaatsen waar spanning zit krijgen extra aandacht.


Deze massage wordt uitgevoerd met zuivere biologische amandelolie verrijkt met pure essentiële oliën (naar eigen voorkeur) en heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen. Lichaam en geest worden helemaal ontspannen en je voelt je als herboren na de massage.

Relaxatiemassage 60 min.
1 uur
€65
Relaxatiemassage 90 min.
1 uur 30 min
€90

Hoofd-, nek-, schouder- en gezichtsmassage

Een anti-stressmassage bij uitstek!


Deze massage omvat technieken uit de Chinese en Japanse manuele therapie en richt zich op de meridianen en acupunctuurpunten die over het hoofd, de nek, de schouders en het gezicht lopen.

 

Niet alleen de huid en spieren worden behandeld, maar ook de dieperliggende weefsels komen aan bod via vingerdruk en strijkbewegingen.


Gespannen nek en schouders, druk op het hoofd met opkomende hoofdpijn of migraine, gespannen kaken; dit zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm kunnen aangepakt worden. De bewegingen zijn voornamelijk traag en diepgaand en kunnen niet vergeleken worden met een gewone gezichtsmassage. 

Hoofd-,nek-,schouder- en gezichtsmassage
1 uur
€65

Mindfulness massage

Deze massage is een unieke combinatie van aanraking, meditatie en oefeningen en creëert een diep bewustzijn. Het is een diepgaande ervaring die je helpt om in het hier en nu sneller en dieper te ontspannen en los te laten.

Mindfulness-massage werkt vanuit de thema's ademhaling, loslaten, acceptatie, gewaarzijn en vertrouwen. Door het volgen van één of meerdere sessies kun je mindfuller in het leven komen te staan en meer in het nu komen. 

Er is geen voorkennis van mindfulness of ervaring met meditatie nodig.

Mindfulness massage
1 uur
€65

Geschenkbon massage

Verras je geliefden met een geschenkbon voor een heerlijke massage! Wie houdt er namelijk niet van relaxeren en eventjes alle drukte vergeten?

Je kan een bon bestellen t.w.v. €65 (1 uur) of €90 (1,5 uur). De persoon zelf kan kiezen welke massage hij/zij wenst.

Woon je in de buurt van Merelbeke? Dan kan je de bon in de praktijk komen ophalen. Maar per post opsturen kan ook.

Je kan een bon eenvoudig aanvragen via ons contactformulier.

Body of Joy maakt deel uit van Steps of Joy

  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Tweewekelijks gratis tips van ons?

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle