top of page

Dit is wat de Gouden Driehoek van Kristallen zo krachtig maakt


Elke edelsteen heeft een unieke energie. Je kunt een kristal kiezen op basis van hun specifieke kenmerken, of je kunt gewoon op je buikgevoel vertrouwen, of ze gewoon mooi vinden.


Sommige kristallen versterken elkaars werking. Het bekendste voorbeeld hiervan is de Gouden Driehoek.Symbolisch en Spiritueel


Zowel het getal drie als de vorm van een driehoek hebben meerdere spirituele en symbolische betekenissen. In het Christendom kennen we de Heilige Drie-eenheid en de drie wijzen uit het Oosten.


Ook in de numerologie wordt het getal drie gezien als een heilig getal. Neem uitdrukkingen als "driemaal is scheepsrecht" en "goede dingen bestaan in drieën". Als vorm is een driehoek, met zijn drie gelijke zijden, zeer stevig.Onderdelen van de Gouden Driehoek


Er zijn drie kristallen die samen de Gouden Driehoek vormen.


Amethist


De purperkleurige amethist symboliseert transformatie en verlichting en herinnert je eraan dat je geest en lichaam een tempel zijn, waar je goed voor moet zorgen.


Amethist kan je helpen negatieve patronen en relaties te doorbreken, het vergroot het zelfinzicht, beschermt en kan je helpen ontspannen.


Bergkristal


Bergkristal, ondoorzichtig of wit gekleurd, heeft een reinigende werking, kan je helpen in balans te blijven en versterkt de werking van andere kristallen.


Deze multi-inzetbare edelsteen kan gemakkelijk geprogrammeerd worden voor wat je maar wenst.Rozenkwarts


Dit roze liefdeskristal opent je hart, helpt je emoties los te laten, ondersteunt vergeving, vriendelijkheid en mededogen, en helpt je liefdevoller te zijn - voor jezelf en anderen.
Zo plaats je een Gouden Driehoek


De combinatie van amethist, bergkristal en rozenkwarts zorgt voor een optimale doorstroming van energie. Hierdoor ontstaat er meer harmonie in een ruimte en tussen de mensen die in die ruimte wonen. Voor het plaatsen van een Gouden Driehoek maakt het niet uit welke vorm van kristallen je hebt. Zorg er wel voor dat alle drie de kristallen ongeveer even groot zijn.


Begin met het reinigen en opladen van de kristallen. Vervolgens bepaal je de intentie waarmee je de Gouden Driehoek wilt plaatsen. Tenslotte zet je de amethist, de bergkristal en de rozenkwarts bij elkaar in de vorm van een driehoek. Waar en hoe je dit doet, is aan jou. Je kunt je laten leiden door je buikgevoel: je intuïtie zal je vertellen wanneer het precies goed is. Je kunt kiezen voor een enkele driehoek van grotere edelstenen of meerdere kleine Gouden Driehoeken op verschillende plekken in je huis.
Hopelijk heb je wat bijgeleerd uit dit artikel. Wil je graag meer te weten komen over edelstenen en welke nu precies bij jou passen. Download hier het gratis e-book 'Hoe kies ik een edelsteenjuweel dat bij mij past?'


Hier enkele juwelen met de 'Gouden Driehoek' stenen, te koop via deze website.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer info.


en Instagram: https://www.instagram.com/petrademey/
86 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page