top of page

Harmony

Mijn mantra:
"Ik stel mij open voor een optimale positieve energiestroom, liefde, inzicht, balans en harmonie."

Deze armband is gemaakt met kralen van 4mm, 6mm en 8mm en is samengesteld uit Amethist, Rozekwarts, Bergkristal en zilver. De edelstenen werden op een transparant elastisch koord gerijgd, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

€22,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze oorringen zijn gemaakt met kralen van 4mm en 8mm uit Amethist, Rozekwarts en Bergkristal.
Zilveren oorringen naar keuze (925 Sterling zilver).

€20,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Deze 3 edelstenen vormen een bijzondere combinatie, die in de edelsteentherapie de Gouden Driehoek wordt genoemd, omdat de energie van deze stenen zo goed op elkaar aansluiten.

Bergkristal 'steen van licht' zuivert, vitaliseert en geeft heldere inzichten in jezelf. Deze zuivere, waterheldere kwarts lost energetische blokkades op en voert ze af.

Regelmatig mediteren met bergkristal helpt je je intuïtie en je innerlijk oog te ontwikkelen.


Rozekwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Zijn energie stelt je open voor liefde en schoonheid en inspireert om nieuwe dingen uit liefde te creëren. De steen leert je jezelf te accepteren zoals je bent.


Amethist geeft rust en helpt je om in alle rust naar binnen te keren zodat je contact kunt maken met je innerlijke wijsheid. Deze steen stimuleert spirituele groei en intuïtie.


De combinatie van deze 3 stenen zorgt voor een optimale flow van energie. Stress, vermoeidheid, irritatie en angst kunnen zo plaatsmaken voor harmonie, vreugde, kracht, en rust.

bottom of page