top of page

Harmony

Mijn mantra:
"Ik stel mij open voor een optimale positieve energiestroom, liefde, inzicht, balans en harmonie."

€95,50

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala is handgeknoopt met 108 edelstenen kralen, samengesteld uit Amethist, Rozekwarts, Bergkristal en twee zilveren kralen. In het hart is de mala verbonden met een Bergkristal hanger. De lengte van de ketting is 90cm (zonder het hangertje)

Deze 3 edelstenen vormen een bijzondere combinatie, die in de edelsteentherapie de Gouden Driehoek wordt genoemd, omdat de energie van deze stenen zo goed op elkaar aansluiten.


Bergkristal 'steen van licht' zuivert, vitaliseert en geeft heldere inzichten in jezelf. Deze zuivere, waterheldere kwarts lost energetische blokkades op en voert ze af.

Regelmatig mediteren met bergkristal helpt je je intuïtie en je innerlijk oog te ontwikkelen.


Rozekwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Zijn energie stelt je open voor liefde en schoonheid en inspireert om nieuwe dingen uit liefde te creëren. De steen leert je jezelf te accepteren zoals je bent.


Amethist geeft rust en helpt je om in alle rust naar binnen te keren zodat je contact kunt maken met je innerlijke wijsheid. Deze steen stimuleert spirituele groei en intuïtie.


De combinatie van deze 3 stenen zorgt voor een optimale flow van energie. Stress, vermoeidheid, irritatie en angst kunnen zo plaatsmaken voor harmonie, vreugde, kracht, en rust.

bottom of page