Harmony

Mijn mantra:
"Ik koester mijn eigen wijsheid en blijf trouw aan mijn eigen waarheid."

1/5

€73,75

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala is handgeknoopt met 108 edelstenen kralen van 8mm en is samengesteld uit Amethist, Rozekwarts en Bergkristal. In het hart is de mala verbonden met een handgemaakte vintage sterling zilveren Thaise kraal. De cirkel is gesloten met de zachtheid van een puur zijden kwast. De lengte van de ketting is 110cm (zonder de guru-kraal en het kwastje)

Deze 3 edelstenen vormen een bijzondere combinatie, die in de edelsteentherapie de Gouden Driehoek wordt genoemd, omdat de energie van deze stenen zo goed op elkaar aansluiten.Bergkristal 'steen van licht' zuivert, vitaliseert en geeft heldere inzichten in jezelf. Deze zuivere, waterheldere kwarts lost energetische blokkades op en voert ze af.

Regelmatig mediteren met bergkristal helpt je je intuïtie en je innerlijk oog te ontwikkelen.


Rozekwarts is de steen van de onvoorwaardelijke liefde. Zijn energie stelt je open voor liefde en schoonheid en inspireert om nieuwe dingen uit liefde te creëren. De steen leert je jezelf te accepteren zoals je bent.Amethist geeft rust en helpt je om in alle rust naar binnen te keren zodat je contact kunt maken met je innerlijke wijsheid. Deze steen stimuleert spirituele groei en intuïtie.De combinatie van deze 3 stenen zorgt voor een optimale flow van energie. Stress, vermoeidheid, irritatie en angst kunnen zo plaatsmaken voor harmonie, vreugde, kracht, en rust.