top of page

Kristallen voor het Kruinchakra

Bijgewerkt op: 30 sep. 2022


Het kruinchakra of 'Sahasrara' is ons zevende energiecentrum en het chakra van hoger bewustzijn, eenheid en levensdoel.


Met zijn heldere violette en witte kleur, zijn kosmische energie en grensverleggende vibraties kan het ontsluiten van de kruinchakra ons grootste avontuur zijn.


Als brug tussen de fysieke wereld die we onder onze voeten voelen en de sterren, is het kruinchakra de plaats waar we ons verbinden met alles wat voorbij ons aardse begrip ligt. Als onze kruinchakra open is en al het licht en de energie van ons lichaam zich verbindt met het universum, kunnen we werkelijk een sprong maken naar ons hoogste leerproces. Degenen met een open kruin kunnen zich in een prachtig spiritueel evenwicht bevinden. Zij stralen vrede en licht uit. Zij zijn gegrond en geven zich over aan vertrouwen in plaats van zich te laten leiden door angst. Zij staan open voor alle grote leringen van het universum en worden omringd door overvloed. De vreugde van een kosmische verbinding met het kruinchakra kan elke cel in het lichaam doen ontwaken en je een diep gevoel van verbondenheid en betekenis geven.


Wie een blokkade of een onbalans in het kruinchakra heeft, kan het gewicht van cynisme op zijn schouders voelen. Je kunt ook spiritualiteit verwerpen of je overweldigd voelen door ervaringen die je uitnodigen om dieper te onderzoeken. Je kunt je opgesloten voelen in eenzaamheid, ongeluk, malaise en gebrek aan richting in je leven. Misschien begrijp je je doel niet en zit je zelfs gevangen in een slachtoffermentaliteit en kun je geen verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Je kunt je spacey voelen en geen contact meer hebben op menselijk niveau. Balans is alles als het gaat om de Sahasrara.5 helende kristallen voor het kruinchakra


Alle kristallen bevatten kosmische energie, maar sommige zijn meer gericht op de wegen van deze wereld en andere trillen van hoger bewustzijn. Deze edelstenen zijn meestal gezegend met de kleuren paars en wit en zitten boordevol etherische eigenschappen. Bekijk deze helende kristallen om toegang te krijgen tot je hoogste chakra...Amethist

De serene koningin, de Amethist is de kruinchakra edelsteen bij uitstek. Amethist staat bekend om zijn spirituele uitstraling. Hij wast alle vormen van stress en angst weg en bereidt je voor op het ontvangen van het licht van het universum.


Amethist werkt ook op het derde oog chakra - en zorgt ervoor dat je jouw oneindige wijsheid en dieper begrip aanboort, zodat je klaar bent om alle boodschappen te ontvangen die je nodig hebt.


Amethist zorgt ervoor dat je klaar bent voor diepere meditatie, het verhogen van je vibratie en het omzetten van negatieve energie in gevoelens van liefde en verbonden bewustzijn.Bergkristal

Fonkelend in helderheid is de Heldere Kwarts, of Bergkristal, een sublieme meester genezer op vele verschillende niveaus. Deze heldere edelsteen werkt op alle chakra's, verwijdert blokkades en zorgt ervoor dat de energie kan stromen.


Bergkristal brengt je in contact met je hogere zelf en bereidt je voor op de ervaring van een open geest en een open hart. Het opent de kruin en verwelkomt dat licht om door te stromen, waardoor sluimerende dromen en verlangens ontwaken en elke centimeter van je fysieke en spirituele zelf wordt gevuld met doel en kracht.


Seleniet

Seleniet is één van de zuiverste kruinchakra edelstenen die je kunt vinden. Perzikachtig of sneeuwwit in zijn ruwe vorm, geneest deze edelsteen over de hele linie.


Seleniet is doordrenkt met de elementen waarheid, integriteit en positieve kracht. Hij helpt je in het licht te stappen en een inzichtelijk, doelgericht leven te leiden dat ruimte maakt voor hoger denken.


Seleniet helpt je af te stemmen op hogere frequenties en kan je zelfs verbinden met spirituele gidsen en toegang verlenen tot het engelenrijk.Celestien

Celestiet of Celestien is een krachtige steen om het kruinchakra te openen en kan je helpen je spirituele pad te vinden. Dit kristal helpt ook om je intuïtie te verhogen en versterkt paranormale vermogens.


Celestien is een prachtig lichtblauw tot wit kristal dat veel voordelen heeft voor je gezondheid en welzijn. Het kan gebruikt worden als zorgsteen om kalmte, geluk en stabiliteit in je leven te brengen.


Celestien is ook een uitstekende meditatiesteen en kan worden gebruikt ter bevordering van spirituele ontwikkeling en het onderhouden van de verbinding met je ziel.


Lepidoliet

Paarse en roze tinten komen samen in de mooie stemmingen van de Lepidoliet. Deze steen is geweldig in het wegfilteren van angst en het brengen van vrede en uitstraling.


Lepidoliet is een steen die wil dat je je heel en doorweven voelt en dat betekent dat je alles in balans brengt, van je fysieke welzijn tot mentale helderheid en natuurlijk ook - een kosmische verbinding.


Lepidoliet helpt je om de kruin te openen, want hij ruimt angst op en helpt je om geluk te internaliseren in plaats van al je energie te besteden aan het najagen ervan.Hoe kan je deze stenen gebruiken voor het Kruinchakra?


Glinsterend van licht, toegang gevend tot de engelenrijken, en vrede en harmonie brengend in je geest en hart, zijn deze kruinchakrastenen er om je op te tillen. Dit is hoe je deze kruinchakrastenen kunt gebruiken om toegang te krijgen tot een hoger leven...


  • Houd de kruinchakra edelstenen in de hand tijdens visualisatie

  • Leg de edelstenen onder jouw kussen tijdens het slapen om spirituele verbinding te wekken

  • Bouw een altaar met deze edelstenen voor meditatie en mindful helen.

  • Masseer jouw hoofdhuid met de kruinchakra edelstenen

  • Draag kruinchakra edelsteen sieraden om die trillingen met je mee te dragen.

  • Maak een kruinchakra raster om je heenBesluit


Spirituele gelukzaligheid wacht op degenen die dapper genoeg zijn om te geloven dat zij hun kruinchakra kunnen openen. Je begrip van het leven uitbreiden, beperkingen overstijgen en in het licht leven zal je ongetwijfeld helpen jezelf veel dieper te leren kennen. Zeg ja tegen je ware geest en laat de lotus bloeien met deze kruinchakra kristallen.


Wat zijn jouw favoriete edelstenen voor kruinchakra healing? Deel al je Sahasrara verhalen met ons in de comments.108 kralen Sahasrara Mala en armband, speciaal ontworpen om het Kruinchakra te ondersteunen.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

GRATIS E-BOOK

Klik op onderstaande afbeelding om dit gratis e-book te ontvangen.en Instagram: https://www.instagram.com/petrademey/


65 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page