top of page

Sahasrara

Mijn mantra:
"Ik ben in verbinding met mijn hogere zelf en spirituele gidsen. Mijn innerlijke zintuigen zijn ontwaakt."

€107

Interesse?

Contacteer mij

108 kralen Mala speciaal ontworpen om het Kruinchakra te ondersteunen.

De Sahasrara mala helpt je je gedachten te kalmeren en naar een hogere staat van bewustzijn te gaan. Het is ook een mala van het licht; hij brengt verhoogd spiritueel bewustzijn wanneer je de mala op of aan je lichaam draagt, of ermee mediteert.

Deze mala is handgeknoopt met 108 kralen van Bergkristal, Seleniet, Celestien en Amethist, afgewerkt met een 925 Sterling zilveren gelukssymbool en een Bergkristal hangertje.

Lengte (zonder zilveren kraal en hangertje): 82cm
Lengte zilveren kraal en hangertje: 6cm
Grootte kralen: 6mm + 8mm


Lavendel Amethist

Lavendel Amethist is een "Steen der Wijsheid". Dit lichtgevende paarse kristal bevordert hogere niveaus van bewustzijn door dromen, intuïtie en wijsheid. Lavendel amethist staat bekend om het "ontwaken van de ziel". Het geeft een hoge vibratie die een meditatieve staat van zijn bevordert. Dit kristal opent en activeert de hogere kruinchakra, waardoor licht en liefde in je omgeving kunnen komen. Lavendelamethist bevordert de vrede, verlicht stress, verhoogt het bewustzijn en verlicht fysieke en emotionele pijn.


Bergkristal

Bergkristal is een sublieme meester genezer op vele verschillende niveaus. Deze heldere edelsteen werkt in op alle chakra's, verwijdert blokkades en zorgt ervoor dat de energie kan stromen. Bergkristal brengt je in contact met je hogere zelf en bereidt je voor op de ervaring van een open geest en een open hart. Het opent de kruin en verwelkomt dat licht om door te stromen, waardoor sluimerende dromen en verlangens ontwaken en elke centimeter van je fysieke en spirituele zelf wordt gevuld met doel en kracht.


Seleniet

Seleniet is een van de zuiverste kruinchakra edelstenen die je kunt vinden. Deze steen is doordrenkt met de elementen waarheid, integriteit en positieve kracht. Hij helpt je in het licht te stappen en een inzichtelijk, doelgericht leven te leiden dat ruimte maakt voor hoger denken. Het helpt je af te stemmen op hogere frequenties en kan je zelfs verbinden met spirituele gidsen en toegang verlenen tot het engelenrijk.


Celestien

Celestien is een steen die bekend staat om zijn verbinding met de Kruinchakra en de engelenrijken. Als je je energieën wilt kanaliseren om je helderziendheid te vergroten en je te verbinden met je beschermengelen of spirituele gidsen, kun je Celestien gebruiken bij je meditatie, reiki healing of chakra reiniging. Celestien kan ook een geweldig hulpmiddel zijn om dromen op te roepen, dus als je de boodschappen wilt horen die naar je worden gestuurd terwijl je slaapt, leg een Celestien kristal onder je kussen of dicht bij je bed.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page