top of page

Kristallen voor het Derde Oog Chakra

Bijgewerkt op: 3 mei 2022


Het derde oog chakra (ook Ajna genoemd in het Sanskriet) zit in het midden van het voorhoofd en is de zetel van onze intuïtie. Dit is de deur naar onze diepste bron van innerlijke wijsheid, onze helderheid, en alle kennis die we nodig hebben om toegang te krijgen tot hogere spirituele contemplatie. Het derde oog is de visie die naar binnen kijkt en verder dan de periferie van wat onze andere twee ogen kunnen zien. Verbonden met het gevierde zesde zintuig, wordt het derde oog vertegenwoordigd door de dromerige kleur indigo, stroomt het met vrouwelijke energie, en wordt het geassocieerd met licht en de lotus.


Voor degenen die een derde oog chakra geblokkeerd hebben, kan het leven lastig worden. Een geblokkeerde derde oog chakra heeft bijwerkingen die zich ook verspreiden over het fysieke, emotionele en spirituele rijk. Op lichamelijk gebied kun je last krijgen van hoofdpijn, oorproblemen, oogproblemen, je hormonen kunnen uit balans zijn, en je natuurlijke circadiane ritme kan een chaos zijn, wat ook leidt tot slapeloosheid en slecht slapen. Emotioneel kun je je gestrest, angstig, besluiteloos, vastgelopen, gesloten voelen, en niet in staat om vooruit te komen.



Wanneer ons derde oog in balans is, zijn we in staat om voorbij het binaire van zwart-wit denken te gaan. We blijven verbonden, in balans en in staat om over de grenzen van zelfbeperkende overtuigingen heen te kijken. Op eenvoudige manieren kunnen we vertrouwen hebben in onze beslissingen, onze gevoelens eren, en helderheid houden voor het grotere plaatje in het leven.



Helende kristallen voor de pijnappelklier


Krachtige edelstenen die de pijnappelklier stimuleren en ons helpen contact te maken met onze eigen wijsheid, zijn de beste stenen voor het derde oog chakra. Je wilt stenen die helderziende eigenschappen opwekken, de mystiek oproepen en je blik naar binnen richten voor een dieper zicht. Kijk maar eens naar deze fijne kristallen voor het derde oog chakra.



Amethist

Deze paarse edelsteen zit zonder twijfel vol met derde oog chakra en kruinchakra vibes. Amethist is de sublieme steen van spiritualiteit en hij zal er alles aan doen om je klaar te stomen voor dat grote ontwaken. Amethist kalmeert frustraties, vermindert hoofdpijn, en brengt zoete zalige slaap.


Al deze fysieke factoren kunnen een directe invloed hebben op ons vermogen om ons derde oog aan te boren en toegang te krijgen tot ons eigen gevoel van zelf. Amethist wekt paranormale vermogens op en nodigt je altijd uit om hoger en hoger te springen tot je het toppunt van je eigen prachtige wezen bereikt.



Lapis Lazuli

Waarheid en bewustzijn worden weerspiegeld in de glinsterende blauwe en gouden tinten van Lapis Lazuli. Het is een lichtdrager die graag open en eerlijke gesprekken aanwakkert. Vanwege zijn aanbidding van spreken met authenticiteit is het een keelchakra edelsteen, maar hij werkt ook magisch op het derde oogchakra en het kruinchakra. Hij trekt u aan met zijn visionaire krachten en schenkt u alles wat u nodig hebt om uw diepste intellect op te wekken, wijsheid aan te trekken en die inzichten aan te boren die u een helder perspectief en krachtige probleemoplossing bieden.



Labradoriet

Duizend kleuren flitsen onder het spiegelende oppervlak van de lieflijke Labradoriet. Eén blik op deze steen en je voelt de mystieke magie. Labradoriet is een keelchakra steen, die ervoor zorgt dat je stem helder is en verbonden met het hart. Het is ook een kruinchakra steen, die je sterfelijke zelf verbindt met de pracht van het wijde universum. De steen van transformatie is ook een derde oog chakra steen, omdat hij je helpt veranderingen door te komen met behulp van wijsheid, innerlijke kracht, en een beter begrip van het grotere geheel. Een andere geweldige eigenschap van Labradoriet is het feit dat hij u in bescherming hult wanneer u zich openstelt voor uw paranormale krachten.



Sodaliet

Sodaliet is een slimme keelchakra steen, gekoppeld aan een hoger vibrerende derde oog chakra steen. We weten allemaal dat deze prijswinnende combinatie perfect is om je uit het negatieve en in het positieve te brengen en ervoor te zorgen dat je verbonden blijft met je innerlijke waarheid.


Sodaliet geeft ook een gevoel van logica. Het is een edelsteen die u oproept uw rechter- en linkerhersenhelft in evenwicht te brengen om situaties te bekijken zonder meegesleept te worden.


Aquamarijn

Aquamarijn draagt de zachte, kalmerende vibraties van de oceaan in zich. De kalmerende energieën verminderen stress en brengen de geest tot rust tijdens ontspanning of meditatie. Aquamarijn opent het derde oog en brengt helderheid en universeel begrip.




Blauw Calciet

Blauwe Calciet zijn derde oog chakra stenen die je helpen paranormale gaven te ontwikkelen.


Het zijn uitstekende stenen om je te helpen als je een writers block hebt en ze kunnen helpen bij spirituele genezing.


Hun energie is kalmerend voor het emotionele lichaam en hun energie kan helpen bij emotionele genezing.


Ze kunnen helpen om betekenisvolle dromen te stimuleren en je te helpen ze terug te halen. Bewaar ze in de slaapkamer, onder je kussen of in de buurt om ze te gebruiken bij het terughalen van dromen.


Blauw Aventurijn

Blauwe aventurijn is een krachtige steen van de Blauwe Straal en het Derde Oog Chakra. Hij straalt vrede en afstemming uit en kalmeert vurige emoties, helpt je te ontspannen en minder beïnvloed te worden door externe energieën. Blauwe aventurijn helpt ook ongezonde gewoonten te overwinnen en moedigt discipline en wilskracht aan. Deze edelsteen verbetert de concentratie en opent je om spirituele begeleiding te ontvangen.


Hoe kan je deze stenen gebruiken voor het Derde Oog?


Reinig je derde oog chakra en open de deuren van waarneming. Voor zij die het licht van deze helende kristallen willen inroepen, lees hier hoe je je derde oog chakra wakker kunt maken...


  • Plaats je kristal op je derde oog tijdens de meditatie

  • Omring jezelf met je kristallen terwijl je de klankschaal gebruikt om te resoneren met het derde oog

  • Draag kristallen sieraden met stenen die verbonden zijn met het derde oog

  • Houd je steen in de hand tijdens je affirmaties over helderheid en wijsheid

  • Slaap met een kristal onder het kussen om visioenen te wekken

  • Houd je kristallen dicht bij je tijdens tarot lezingen of andere paranormale oefeningen


Besluit


Wanneer ons derde oog gezuiverd is, kunnen we ook in contact komen met die paranormale gaven, onze gaven van helderziendheid versterken, en leven volgens de wetten van aantrekking. We voelen ons zelfverzekerd, positief, gesterkt en vredig. Met de hulp van deze edelstenen kunnen we in gelukzaligheid leven.



108 kralen Mala, armband en oorringen speciaal ontworpen om het Derde Oog Chakra te ondersteunen.

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.



GRATIS E-BOOK

Klik op onderstaande afbeelding om dit gratis e-book te ontvangen.



en Instagram: https://www.instagram.com/petrademey/




368 weergaven0 opmerkingen
bottom of page