top of page

Third Eye

Mijn mantra:
"Ik ben afgestemd op mijn hoogste en meest authentieke zelf."

€105

Interesse?

Contacteer mij

108 kralen Mala speciaal ontworpen om het Derde Oog Chakra te ondersteunen -.

Het Derde Oog Chakra is het zesde chakra.
Het is verbonden met onze intuïtie, emotionele intelligentie en waarheid. De functie van het Derde Oog Chakra wordt aangedreven door het principe van openheid en verbeelding. Het stelt ons in staat naar binnen te gaan om de wijsheid te ontdekken die wij allen van nature bezitten en om ons te verbinden met een hogere staat van zijn.

Deze mala is handgeknoopt met 108 kralen van Aquamarijn, Calciet, Angeliet, Aventurijn, Lapis lazuli en Sodaliet, afgewerkt met een 925 Sterling zilveren connector en een Bergkristal hangertje.

Lengte (zonder zilveren kraal en hangertje): 98cm
Lengte zilveren kraal en hangertje: 6cm
Grootte kralen: 8mm


Aquamarijn

Deze steen brengt kalmte en verkoeling in allerlei omstandigheden. Het zijn stenen van het element water die je in contact brengen met je onderbewuste, de spirituele wereld en je diepste emoties. Het brengt je in een ontspannen, alerte staat van bewustzijn, waarbij je je volledig gewaar vent van je eigen weten, wijsheid en gevoelens, en deze helder en met overtuiging kunt verwoorden.


Blauw Calciet

Bevordert innerlijk zicht, helderziendheid en telepathie. het kan helpen het denken weer op positieve gedachten te focussen en versterkt de werking van affirmaties. Het kan ook helpen je te verbinden met je muze, want de uitdrukking van creatieve geachten en ideeën wordt erdoor versoepeld.


Angeliet

Zoals de naam al aangeeft, ondersteunt angeliet de verbinding met de leiding van engelen en wezens uit de geestwereld. Het is een rustgevend meditatiehulpmiddel waarmee je gemakkelijker een meditatieve toestand bereikt. Het stimuleert op milde wijze de chakra's van het derde oog en de kruin, en brengt verlichting voor een overactief of onevenwichtig keelchakra.


Blauw Aventurijn

Stimuleert je om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven - wat noodzakelijk is om je persoonlijke macht te hervinden. Het mineraal opent het derde oog, dat is bevorderlijk voor innerlijke beelden en geïnspireerde ideeën. Het helpt je je hoogste wijsheid en weten te uiten, en is bij uitstek geschikt voor leraren.


Lapis Lazul

Deze steen roept het derde oog wakker en vergroot je vermogen om te visualiseren en visuele leiding of informatie te krijgen. Het bevordert meditatieve reizen en vergemakkelijkt de toegang tot vorige en parallelle levens. Het is een steen van helderziendheid en weten-vooraf.


Sodaliet

Helpt je te zien waar je pad ligt. Het is een soort 'wegwijzer' op je persoonlijke reis en helpt je om je onder te dompelen in de ervaring van spirituele groei, zonder alleen te kijken naar de 'magische trucs' die met je ontwaken kunnen samengaan. Zo kan de steen je helderziendheid openen, terwijl het tegelijkertijd voorkomt dat je ego er met de heldere vermogen vandoor gaat.


Bron: 'De wijsheid van stenen' - Robert Simmons & Naisha Ahsian


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page