top of page

5 helende edelstenen voor Tweelingen


Tweelingen is het derde teken in de dierenriem, na het nieuwe begin van de Ram en de trage en gestage standvastigheid van de Stier.


Als de zomer nadert (21 mei tot 20 juni), komt Tweelingen in het spel, en brengt verandering en sociale en mentale expressie.


Het zonneteken Gemini wordt vertegenwoordigd door de Tweelingen, wat verklaart waarom van Tweelingen vaak wordt gezegd dat ze gespleten persoonlijkheden hebben en snel wisselende stemmingen.


Hun dubbele natuur creëert een mix van energieën die vaak tegenstrijdig lijken, maar het geeft hen het vermogen om beide kanten van een argument te zien en zich gemakkelijk aan te passen aan hun omgeving als een kameleon; ze kunnen een sociale vlinder zijn of gereserveerd, afhankelijk van hun omgeving.


Altijd in beweging


De Tweelingen zijn speels, nieuwsgierig en gevat van aard. Ze zijn intelligent en wijs, en ze zijn altijd bezig iets nieuws te bedenken of te leren. Ze hebben afwisseling nodig en zijn altijd met veel verschillende projecten bezig, omdat ze zich vervelen als ze zich maar op één project hoeven te concentreren.


Communicatie is een sterk punt voor Tweelingen, maar ze kunnen heel direct zijn. Ze zullen hun advies met je delen, zelfs als je het niet wilt horen, maar hun advies is meestal zeer verstandig, vooral omdat ze gemakkelijk beide kanten van de zaak kunnen zien.


Tweelingen hebben lucht als element en kunnen daarom onvoorspelbaar zijn, ze lijken te veranderen met de wind. Als Tweelingen op hun best zijn, zijn ze avontuurlijk, onbezorgd, en gaan ze met de stroom mee. Aan de andere kant kunnen ze angstig en onbuigzaam zijn, en snel verliefd worden op mensen en dingen.


Tweelingen stenen


Met behulp van Tweelingen stenen kunnen Tweelingen zonnetekens hun natuurlijke gaven versterken en hun zwakke punten verbeteren. Tweelingenstenen zenden unieke frequenties uit die kunnen samenwerken met onze persoonlijke energievelden om ons te ondersteunen en in balans te brengen.


Het is belangrijk op te merken dat wanneer de zon in Tweelingen staat, we allemaal de energie van de Tweelingen in ons leven zullen voelen werken, ongeacht in welke maand we geboren zijn. Daarom kunnen deze Tweelingenstenen in die tijd van het jaar (21 mei tot 21 juni) voor iedereen nuttig zijn.1. Parel


Parel wordt beschouwd als de geboortesteen voor de Tweelingen omdat hij de dualiteit in het dierenriemteken symboliseert. Hij vertegenwoordigt vreugde en verdriet, leven en dood, en gezondheid en ziekte.


De parel is het juweel van de zee en geeft in wezen de boodschap van vruchtbare transmutatie. Het kan worden vergeleken met de ontwikkeling van het lichaam en de ziel.


Parel heeft een kalmerend en stabiliserend effect op de drager. Parel kan ook de ziektes die met dit zonneteken samenhangen genezen of voorkomen.


2. Aquamarijn

Aquamarijn helpt de overactieve geest van de Tweelingen te kalmeren en angsten die hen tegenhouden te overwinnen.


Het werkt met de keel- en hartchakra's om een betere communicatie tot stand te brengen, en helpt hen meer liefde en zachtheid in hun communicatie te brengen zodat ze beter gehoord en begrepen worden.


Met zijn hulp kunnen Tweelingen zonnetekens beter toegang krijgen tot hun avontuurlijke kant en met meer moed, vertrouwen en zelfliefde door het leven gaan.


3. Citrien


Citrien is een prachtige vrolijke steen met een zonnig karakter die Tweelingen kan helpen zich stralend en positief te voelen.


Hij bevordert passie, motivatie en levendige energie, en helpt hen om met zelfvertrouwen en positiviteit door het leven te gaan.


Omdat Tweelingen zo charismatisch en sociaal zijn, kan citrien hen helpen de juiste mensen en situaties in hun leven aan te trekken om de transformatie teweeg te brengen die ze zoeken. Citrien is ook een geluksbrenger voor Tweelingen.


4. Ametrien


Ametrien is een steen met een tweeledige natuur, net als Tweelingen; het is een harmonieuze mengeling van amethist (vrouwelijke energie) en citrien (mannelijke energie), en als zodanig kan hij helpen de tweeledige natuur van Tweelingen in evenwicht te brengen.


Hij resoneert met de energie van drie chakra's van het lichaam: de zonnevlecht, die de persoonlijke kracht versterkt, het derde oog, dat de verbeelding en wijsheid activeert, en de kruinchakra, die onze verbinding met het hogere bewustzijn verbetert.


Met al deze troeven helpt deze Tweelingensteen de Tweelingen toegang te krijgen tot hun innerlijke wijsheid en te handelen vanuit hun kracht om de veranderingen teweeg te brengen die ze zoeken.5. Blauwe kwarts


Blauwe stenen zijn een van de beste stenen voor Tweelingen, omdat ze hun communicatieve vaardigheden verder versterken. Hoewel ze van nature goed kunnen communiceren, kunnen ze vaak bot zijn en onvoorbereid spreken.


Blauwe kwarts helpt hen om rust en kalmte in hun communicatie te brengen, waardoor hun begrip en verbinding met anderen wordt verdiept.


Het helpt hen ook toegang te krijgen tot een geconcentreerde geest, zodat zij hun gevatte intellect ten volle kunnen benutten. Het brengt hen flexibiliteit, vermindert hun drang om te zenuwachtig te zijn en helpt hen openlijk uitdrukking te geven aan hun spiritualiteit.Met behulp van deze Gemini mala kunnen Tweelingen hun natuurlijke gaven versterken en hun zwakheden verbeteren.

De mala is handgeknoopt met 108 natuurlijke kralen van Zoetwaterparel, Aquamarijn en Citrien. De cirkel wordt gesloten met een Citrien hangertje.en Instagram: https://www.instagram.com/petrademey/
48 weergaven0 opmerkingen
bottom of page