Gemini

Mijn mantra:
"Ik belichaam de meegaande, verkoelende kracht van water, en ik stel me open voor de inspiratie van mijn creatieve verbeelding."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

KOOPJE!! €71,70 -> €61,00

Interesse?

Contacteer mij

Tweelingen, het geliefde en gevreesde teken van de dierenriem. Het ene moment zacht en serieus en het andere vluchtig en leuk, het kan moeilijk zijn om je voeten op de grond te houden als je zo wonderlijk grillig bent. Iedereen houdt van Tweelingen; hun gemoedelijke aard en nieuwsgierigheid kan mensen van hun stuk brengen, wat betekent dat ze vaak omringd zijn door een menigte vrienden.

Maar er is ook een andere kant, een die vaak enorm besluiteloos is, snel om te roddelen, en een beetje onbetrouwbaar soms. Tweelingen worden geregeerd door de planeet Mercurius, wat betekent dat ze experts zijn in communicatie en een meester zijn met woorden. Ze zijn ook een luchtteken, wat bijdraagt aan hun 'waaien met de wind' mentaliteit, geweldig wanneer veelzijdigheid nodig is, maar het kan moeilijk zijn om geaard te blijven.

Tweelingen hebben edelstenen nodig die hun hoge intellect ondersteunen, hen helpen daadkrachtig op te treden en in balans te blijven zonder hun leuke creatieve aard in te dammen.

Deze Gemini mala heeft een positieve invloed op het leven van zij die geboren zijn tussen 21 mei en 20 juni en helpt hen zich te verbinden met hun doel.

De mala is handgeknoopt met 108 kralen: zoetwaterparel, aquamarijn en citrien.

Parel

De traditionele geboortesteen voor Tweelingen is de parel. De parel vertegenwoordigt de dualiteit in het leven, waardoor hij perfect past bij het tweelingsterrenbeeld. In haar melkachtige glans vangt ze verdriet en vreugde, ziekte en gezondheid, leven en verlies. Het is een steen die allen die haar dragen aanmoedigt om absolute balans in hun leven te brengen.

Aquamarijn

Aquamarijn is een kalme en reinigende steen die wonderen verricht wanneer hij met het hartchakra en het keelchakra verbonden is. Voor mensen die worstelen met verlies of verdriet of die het moeilijk hebben in een emotionele achtbaan, brengt deze spirituele steen positieve en zachte vibraties die je uit een dipje kunnen halen.


Citrien

De zonnesteen Citrien vertegenwoordigt de vrolijke persoonlijkheid van de zeer sociale Tweelingen. De oude Romeinen en Grieken noemden deze edelsteen Lichtbrenger, en één blik op zijn heldere vibraties herinnert ons eraan waarom. Citrien herinnert ons eraan dat we onze eigen zon zijn en dat als we eraan denken om ons innerlijke licht aan te boren en onze beste troeven naar buiten te brengen, we helder kunnen stralen.