top of page

Edelstenen die passen bij het sterrenbeeld Vissen.


De Pisces is jouw meest begripvolle vriend. Zijn ontvankelijke aard en open persoonlijkheid stellen hem in staat zich af te stemmen op de emoties en gevoelens van andere mensen.


Door dit empathisch vermogen verdrinkt de Pisces echter vaak in leed en angst die niet eens de zijne zijn.


Om de keerzijde van zijn medelevende aard te verhelpen, kunnen bepaalde edelstenen een hulpmiddel zijn.Kenmerken van de Vissen


Vissen zwemmen tussen twee werelden. Ze zijn heel spiritueel en kunnen goed visualiseren. De Pisces is een dromer, en kan hierdoor ook erg idealistisch zijn.

Aan de andere kant is hij ook erg sociaal en kan met mensen omgaan, vooral omdat hij heel empathisch, begripvol en gevoelig is.


Vissen zijn geneigd om negatieve emoties zoveel mogelijk te vermijden, waardoor ze zich soms afzonderen van de rest van de wereld.


Ze laten de leiding graag aan anderen over, waardoor ze zichzelf soms te gemakkelijk laat (mis)leiden.


Welke edelstenen passen bij Vissen?


De werking van onderstaande edelstenen past bijzonder goed bij de sterktes en mogelijke valkuilen van de Vissen.


Amethist


Amethist is een beschermende steen die de Vissen helpt om rust en ontspanning te vinden, maar ook evenwicht brengt tussen de twee werelden waartussen hij soms “zwemt”.


Amethist helpt bij de spirituele ontwikkeling, en brengt balans tussen geest en lichaam.

Fluoriet


Fluoriet stabiliseert de emoties van de Vissen. De steen stimuleert het zelfvertrouwen, maar helpt de Vissen ook oude patronen te doorbreken, keuzes voor zichzelf te maken en een eigen weg te volgen.Aquamarijn


Aquamarijn kalmeert de Vissen en maakt zowel ontspannen als oprecht. Deze steen kan de Vissen helpen om met beide voeten op de grond te staan en zorgt voor helderheid en focus van geest.


Vissen kunnen met deze edelsteen hun mening beter uiten en doelgerichter te werk gaan.Opaal


Opaal is de gelukssteen voor de Vissen. Deze steen brengt harmonie en vreugde in hun leven. Daarnaast helpt opaal ook de intuïtie van de Vissen te versterken.Turkoois


Turkoois is ook een beschermende en zuiverende steen die de Vissen helpt om een evenwicht te vinden tussen het fantasierijke en de waarheid.


De steen geeft inzicht en helpt de Vissen om eerlijk te zijn.Met behulp van deze Pisces mala kunnen Vissen hun natuurlijke gaven versterken en hun zwakheden verbeteren.

De mala is handgeknoopt met zijdedraad en 108 natuurlijke edelstenen: Flower Amethist, Amethist en Fluoriet. De cirkel wordt gesloten met een Sterling zilveren kraal van 8mm afgewerkt met een handgemaakt zijden kwastje.en Instagram: https://www.instagram.com/petrademey/
40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page