top of page

4 helende edelstenen voor de Stier


Stier is het 2e teken van de dierenriem. De geboortesteen voor Stier is de Smaragd. De smaragd is een groene edelsteen die vrede en voorspoed betekent. Wie geboren is tussen 19 april en 20 maart is een Stier. Het element van Stier is aarde en het symbool is een stier.


De eerlijke werker


Het tweede teken van de dierenriem; zij die onder het vaandel van Stier vallen, zijn even wilskrachtig als de stier die hen vertegenwoordigt, en even aards als de grond onder hun voeten. Intelligent, sterk, en met slechts een snufje koppigheid om hen er doorheen te helpen, hebben zij die het dierenriemteken Stier delen edelstenen nodig die in hun vibraties delen.


Zij die onder het geboorteteken Stier vallen, hechten van nature veel waarde aan eerlijkheid en hard werken. Net als de dierlijke geest van de stier, deinzen ze er niet voor terug om hun mouwen op te rollen en de klus te klaren. Ze zijn niet alleen maar gespierd, maar ook gemotiveerd om hun intellect te gebruiken om problemen op te lossen en ze houden ervan om al die mentale en fysieke kracht te belonen met zachte en gezellige luxe. 'Work hard, play hard' lijkt het opvallende motto te zijn van dit wilskrachtige sterrenbeeld geregeerd door Venus.


Hoewel er veel positieve eigenschappen aan de Stier kleven, zijn er ook enkele uitdagingen - een onwrikbare aard laat niet veel ruimte voor manoeuvres en als gevolg daarvan betekent het stierlijke karakter dat ze vastgeroest kunnen zijn in hun manier van doen en de neiging kunnen hebben perfectionistisch te zijn. Een voorliefde voor luxe kan ook leiden tot een hoog niveau van hedonisme, en soms zou een beetje meer rust en terughoudendheid hen goed van pas komen.


Het dragen van edelstenen die passen bij je sterrenbeeld trekt de helende eigenschappen aan die je het meest nodig hebt. Sinds de oudheid is de maatschappij gefascineerd door de legendarische elementen van geboortestenen, en men geloofde dat het hebben van een edelsteen die overeenkwam met de maand van je geboorte geluk, fortuin, en fijn afgestemde intuïtieve ondersteuning zou brengen.


Dus welke edelstenen heeft een Taurus nodig om een evenwicht te vinden en brengen in z'n beste eigenschappen?1. De belangrijkste steen voor Stier, Smaragd


De favoriete edelsteen van Cleopatra: de smaragd heeft een lange geschiedenis als edelsteen die wordt geassocieerd met rijkdom, voorspoed en vorstelijke heersers uit de oude wereld. Er werd gezegd dat keizer Nero platte smaragdkristallen op zijn ogen gebruikte terwijl hij naar de gladiatorenspelen keek en dat smaragd edelstenen zeer gewaardeerd werden door de Inca's.


In de moderne wereld vallen mensen nog steeds voor de allure van de mystieke glinstering van groen die de smaragd zo verleidelijk maakt. Voor mensen die verbonden zijn met het teken Stier, is smaragd de belangrijkste geboortesteen en hij zal zeker rechtstreeks tot hun hart spreken. Deze geboortesteen is ook verbonden met Venus, waardoor hij nog beter bij hen past.


De smaragd straalt elegantie en de belofte van rijkdom en voorspoed uit, wat prachtig past bij het eerbetoon aan de hartverwarmende luxe waardoor Stieren zich zo beloond voelen na een dag hard werken. Deze kostbare edelsteen spreekt hun meer extravagante aard aan, maar staat ook in nauw verband met de natuurlijke geschenken die moeder natuur de aarde schenkt.


De smaragden edelsteen staat ook bekend als geluksbrenger, die krachtige positiviteit aantrekt en de spirituele kant van een persoon helpt ontwaken. Voor wie de eeuwenoude eigenschap van een Stier om koppig te zijn niet van zich af kan schudden, nodigt de Smaragd uit om in vrede te gaan zitten en het gewoon los te laten.


2. Aquamarijn


De oceaanstroom van Aquamarijn nodigt Stieren uit om te stoppen met tegen de stroom in te gaan.


De krachtige golf van deze gelukssteen zorgt ervoor dat de energie van de Stier leert los te laten.


Met een sterke waterverbinding nodigt Aquamarijn de drager uit om zich opnieuw te verbinden met het levenselixer en om giftige gevoelens weg te wassen om weer helder en zuiver te zijn.


3. Lapis lazuli


De lapis lazuli steen helpt de stier zijn eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest.


Lapis is een kalmerende, krachtige genezer die kan helpen spanning uit de chakra's van Stieren te halen.


Het is een steen van zelfbeheersing die Stieren het evenwicht geeft dat zij nodig hebben om vooruit te blijven gaan.4. Rozenkwarts


Rozenkwarts is een van de beste Stier-kristallen. Het straalt een zachte en liefdevolle energie uit die hun medeleven versterkt en hen openstelt voor het ontvangen en geven van liefde en vriendelijkheid.


Het helpt de Stier ook om angsten en zorgen los te laten en brengt hen emotionele genezing. Het is een steen die het hart versterkt.


Rozenkwarts helpt om de emoties van de stier te beheersen. De steen helpt bij zelfliefde en liefde voor anderen.Met behulp van deze Taurus mala kunnen Stieren hun natuurlijke gaven versterken en hun zwakheden verbeteren.

De mala is handgeknoopt met 108 natuurlijke edelstenen van Rozenkwarts, Lapis lazuli en Aquamarijn. De cirkel wordt gesloten met een Aquamarijn steentje en een zijden kwastje.en Instagram: https://www.instagram.com/petrademey/
221 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page