top of page

3 helende edelstenen voor de Ram

Bijgewerkt op: 9 feb. 2022


Wil je je Ram-kwaliteiten versterken? Of zitten negatieve eigenschappen, zoals eigenwijs of ongeduldig zijn, je leven in de weg?


Deze drie kristallen voor Ram kunnen je helpen.Als je tussen 21 maart en 19 april bent geboren, val je in het sterrenbeeld Ram, het eerste teken van de dierenriem.


Mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, zijn innovatief en ruimdenkend, met een passie voor het proberen van nieuwe dingen.


Ram is een vuurteken met een ramsymbool, dus je hebt veel energie en leiderschapskwaliteiten. Met Mars als je actieplaneet hou je van uitdagingen en kun je een team motiveren om het beste uit zichzelf te halen.


Zoals alle tekens van de dierenriem heeft ook de Ram ongewenste eigenschappen. Mensen die onder dit sterrenbeeld geboren zijn, zijn bijvoorbeeld soms impulsief of humeurig. Hun sterke drang kan hen ook ongeduldig maken.


Edelstenen zijn een prachtig hulpmiddel om je Ram eigenschappen in balans te brengen. Ram-stenen kunnen je positieve eigenschappen versterken, terwijl ze je helpen ongewenste eigenschappen te beheersen.


1. Robijn


Kleur: Rood

Chakra: Hart, Wortel

Herkomst: Mexico, Madagaskar, India, Kenia, Sri Lanka, Rusland, Cambodja, Thailand, Birma


Robijn is een geboortesteen voor het dierenriemteken Ram. Hij wordt ook geassocieerd met Mars, de heersende planeet van de Ram. Deze combinatie maakt hem tot een krachtig kristal voor Rammen, omdat hij je passie en leiderschapskwaliteiten ondersteunt.


Maar zelfs een Ram kan zijn motivatie voor een project verliezen. Als dat gebeurt, kun je je rusteloos of impulsief gaan voelen.


De helende eigenschappen van robijn kunnen je helpen om weer op het juiste spoor te komen. Het versterkt ook je zelfvertrouwen en moed, zodat je moeilijke taken kunt aanpakken.

Tip voor het gebruik van robijn: Draag een robijnen ketting of ring om uw moed te verbeteren.


2. Carneool


Kleur: Oranje, Rood

Chakra: Wortel, Heiligbeen

Herkomst: India, Roemenië, VS, Peru, Groot-Brittannië, Tsjechië, IJsland, Slowakije, Brazilië

Carneool is de perfecte steen voor een Ram die twijfelt aan zijn capaciteiten. Hij versterkt het zelfvertrouwen en de eigenwaarde, die essentieel zijn als je je doelen wilt blijven nastreven.


Als Steen van Creativiteit kan carneool ook je probleemoplossend vermogen verbeteren. Het vinden van manieren om obstakels te overwinnen is een sterk punt van de Ram, dus het is belangrijk om dit vermogen te ondersteunen.


De opbeurende energie van carneool helpt ook om gezonde relaties en vriendschappen te onderhouden. Het zelfvertrouwen dat het geeft, is vooral nuttig als je worstelt met verlegenheid.


Tip voor het gebruik van Carneool: Omdat carneool het sacraal chakra opent, draag het aan een riemgesp. Hierdoor komen onderdrukte emoties vrij en worden creatieve passies gewekt.


3. Bloedsteen (Heliotroop)


Kleur: Groen met rode vlekken

Chakra: Wortel, Heiligbeen, Zonnevlecht, Hart

Herkomst: Brazilië, China, Tsjechië, Australië, India, Rusland


Bloedsteen is een krachtig dierenriemkristal om de positieve maankwaliteiten van de Ram te ondersteunen. Hij wordt ook geassocieerd met Mars, de heersende planeet van de Ram, en de maand maart.


Met je tomeloze energie en leiderschapskwaliteiten ben je een kracht om rekening mee te houden. Soms kan je vurige aard echter een beetje schurend overkomen.

Bloedsteen aardt de Ram-energie via het Wortelchakra. Hij kalmeert eigenzinnig gedrag en helpt je om geconcentreerd en aandachtig te blijven ten opzichte van andere mensen.

Hij staat bekend als de Steen van Moed en Dapperheid en is ook uitstekend om veerkracht aan te moedigen en je motivatie om te slagen te ondersteunen.

Opmerking: Bloedsteen is ook bekend onder de naam heliotroop.


Tip voor het gebruik van Bloedsteen: Mediteer met bloedsteen om de Wortelchakra te stimuleren. Dit zal helpen om impulsieve of ongeduldige neigingen te verminderen.
Met behulp van een edelsteenjuweel kunnen Rammen hun natuurlijke gaven versterken en hun zwakheden verbeteren.

Ik maak met plezier een juweel op maat, afgestemd op jouw sterrenbeeld en behoeften. Hieronder een voorbeeld van een mala voor Rammen.

Hier vind je nog meer Jewels of Joy.en Instagram: https://www.instagram.com/petrademey/
70 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page