top of page
Kopie van tango yoga 2 weken uittesten (

Een mala op maat

Een handgeknoopte mala geheel naar jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Neem contact met me op om je wensen te bespreken. Dan start een gezamenlijk proces. Ik stel je een aantal edelstenen voor die qua energie bij jouw wensen passen en jij maakt hieruit intuïtief een keuze.

Daarna maak ik een ontwerp dat ik je voorleg en waarover je je wensen kunt aangeven. En dan ga ik aan de slag met het knopen van je ontwerp.

Het resultaat is jouw unieke mala. Een krachtig sieraad dat aansluit bij jouw persoonlijke behoefte en energetisch volledig bij je past.

De prijs hiervoor hangt af van het soort stenen dat gekozen wordt, de grootte ervan en de afwerking van de mala. 

WAT KLANTEN VERTELLEN

« Ik ben heel tevreden over de mooie Mala die Petra voor mij maakte als opdracht voor een huwelijkscadeau.

 

Ze nam de tijd om af te stemmen en om mijn criteria in acht te nemen. Het voelt als een heel krachtig en gepersonaliseerd cadeau. Ik zie ernaar uit het te mogen afgeven.

 

Bovendien kwam het met de post in een heel mooi doosje met uitleg over de gekozen stenen en een onderhoudshandleiding, dat maakte het helemaal af »

- Barbara Vogeleer 

Enkele voorbeelden van gepersonaliseerde mala's

Je mala activeren

Voordat jouw mala wordt verzonden, wordt hij gereinigd en opgeladen met behulp van kristallen.

En dan is het aan jou... Hoewel de kracht van de mala veel te maken heeft met de natuurlijke stenen waarvan ze zijn gemaakt, is het ook cruciaal om je intenties erin te steken. Dus, zodra je de mala ontvangt, zorg er dan voor dat je hem activeert op volgende manier.

Zoek een rustige plek waar je volledig ontspannen en op je gemak bent. Focus op je adem en maak je ademhalingen langzaam en diep. Leg je mala in je handen en hou hem eventueel tegen je hart, terwijl je je concentreert op jouw intentie, wens of verlangen. Spreek met je kralen in de hand en vraag om steun en begeleiding bij het zoeken naar je intentie, wat dat ook mag zijn. Beëindig het activeren van je mala met een gevoel van dankbaarheid. Dit zal de energieën die je zojuist in je mala hebt gestoken verzegelen. Neem dan even de tijd om van het moment te genieten.

 

Onderhoud van je mala

 

Je mala is gemaakt van natuurlijke edelstenen en die vragen een speciale verzorging. Na verloop van tijd kan je mala wat uitrekken. Je kunt dit proces vertragen door je mala niet hangend, maar liggend te bewaren. 

In principe mag je mala nat worden, bijvoorbeeld als je in de regen loopt, maar sommige edelstenen kunnen minder goed tegen water. Daarom is het af te raden je mala te lang onder water te houden. 

Pas op met zonlicht. De kleuren van de edelstenen kunnen vervagen door direct zonlicht. Dit is vooral het geval voor: Citrien, Amethist, Fluoriet, Rookkwarts, Topaas, Rozekwarts, Kunziet, Aventurijn, Celestiet en Opaal.

De edelsteenkralen nemen energie in zich op. Wanneer je een intens leven leidt of in een omgeving bent met veel energie die in de kralen wordt opgeslagen kunnen deze na verloop van tijd een beetje dof worden. Je kunt de kralen laten ontladen door ze op een hematiet te leggen, kort af te spoelen onder koud stromend water (behalve Lepidoliet, Angeliet, Seleniet, Fluoriet, Pyriet, Hematiet, Malachiet en Celestiet) of met visualisatie reinigen.

Edelsteenkralen opladen doe je door ze op een bergkristal te leggen, of onder de volle maan.

Wat als je mala op een dag breekt? Er wordt gezegd dat dit niet zomaar gebeurt en je kunt er even bij stil staan waarom je mala nu juist op dit moment gebroken is. Is je intentie gerealiseerd en is het tijd om je intentie aan te passen? Is er iets veranderd, is er iets anders (meer) nodig in je leven? 

Je mala wordt het meest krachtig door hem regelmatig te gebruiken. Door je vaak te verbinden met je mala laadt je haar op met jouw intentie en jouw unieke energie. Jouw intentie en toewijding beïnvloeden de magie die zich in je dagelijks leven zal ontvouwen. 

bottom of page