top of page

Malachiet - Tijgeroog - Rudraksha

Malachiet:

Malachiet is een belangrijke beschermsteen. Malachiet absorbeert negatieve energieën en vervuilende stoffen en neemt ze op uit de atmosfeer en uit het lichaam. Beschermt tegen straling en ruimt elektromagnetische vervuiling op.

Malachiet reinigt en activeert de chakra's en stemt af op spirituele begeleiding. Het opent het hart voor onvoorwaardelijke liefde.

Stimuleert het nemen van risico's en verandering, verbreekt ongewenste banden en ingesleten patronen en leert verantwoordelijkheid te nemen voor je daden, gedachten en gevoelens. Malachiet laat remmingen los en ontwikkelt empathie met anderen.

Het verlicht mentale stoornissen en gaat dyslexie tegen. Stelt je in staat om informatie op te nemen en te verwerken. Laat negatieve ervaringen en oude trauma's los. Stimuleert dromen.


Tijgeroog:

Verbonden met zowel de wortel als het heiligbeen chakra, komt de Tijgeroog steen met een overvloed aan helende eigenschappen en voordelen die helpen om fysiek en emotioneel welzijn in één klap in balans te brengen. Meer dan alleen een mooi uitzicht, dient de Tijgeroog als een herinnering om innerlijke kracht aan te wenden, om een beetje groter te staan, en om te stoppen met het saboteren van het zelf, omdat al het licht en de liefde die nodig zijn al binnenin verborgen zitten. In plaats van zich te verstoppen, gaat het er bij Tijgeroog om het prachtige zelfvertrouwen naar de oppervlakte te brengen.

Rudraksha

Rudraksha zaden worden al sinds oudsher gebruikt tijdens verschillende rituelen.
Rudraksha brengt rust, helderheid en richting in je leven en beschermt je tegen negatieve gedachten en krachten. Maar er zijn nog tal van andere voordelen die het met zich meebrengt!

Zo helpt het bij het controleren van stress en het verminderen van zorgen. Heb je binnenkort een belangrijk examen of begin je aan een nieuwe job? Dan geeft een Rudraksha ketting je de rust die nodig is voor een goed verloop. Het zaad is daarnaast ideaal om te gebruiken tijdens spirituele praktijken. Het zorgt namelijk voor een sterkere verbinding met je hogere zelf en de krachten van het universum.

* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


€26

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page