top of page

Lapis lazuli - Aquamarijn

Lapis Lazuli:

Lapis Lazuli is een beschermsteen die gedragen kan worden als bescherming tegen psychische aanvallen.

Lapis Lazuli laat snel stress los en brengt diepe vrede. Hij brengt harmonie en diepe innerlijke zelfkennis. Stimuleert zelfbewustzijn, staat zelfexpressie toe en onthult de innerlijke waarheid, waardoor de persoonlijkheid kwaliteiten van eerlijkheid, mededogen en moraliteit krijgt.

Stimuleert objectiviteit, helderheid en moedigt creativiteit aan. Lapis Lazuli helpt om de waarheid onder ogen te zien en uit te spreken en geeft vertrouwen. Het verbindt relaties en helpt bij het uiten van gevoelens en emoties.

Aquamarijn:

Zijn kalmerende energie vermindert stress en brengt de geest tot rust. Aquamarijn heeft affiniteit met gevoelige mensen. Het kan tolerantie voor anderen oproepen en veroordeling overwinnen, en geeft steun aan hen die overweldigd worden door verantwoordelijkheid.

Verheldert de waarneming, scherpt het intellect en ruimt verwarring uit de weg. Nuttig voor afsluiting op alle niveaus. Bevordert zelfexpressie. Verzacht angsten en verhoogt de gevoeligheid. Verscherpt de intuïtie en opent helderziendheid.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


€26

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page