top of page

Hematiet - Tijgeroog - Jaspis

Hematiet:

Hematiet aardt en beschermt ons. Het versterkt onze band met de aarde, waardoor we ons veilig en geborgen voelen. Hij geeft ons moed, kracht, uithoudingsvermogen en vitaliteit. Hematiet is een "steen voor de geest" en stimuleert concentratie en focus, en versterkt het geheugen.

Hematiet maakt gebruik van de magnetische kwaliteiten van onze yin-yang energieën om de meridianen in het lichaam in evenwicht te brengen en een stabiel evenwicht te scheppen tussen het etherische zenuwstelsel en het fysieke zenuwstelsel. Het focust energie en emoties voor evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

Tijgeroog:

Verbonden met zowel de wortel als het heiligbeen chakra, komt de Tijgeroog steen met een overvloed aan helende eigenschappen en voordelen die helpen om fysiek en emotioneel welzijn in één klap in balans te brengen. Meer dan alleen een mooi uitzicht, dient de Tijgeroog als een herinnering om innerlijke kracht aan te wenden, om een beetje groter te staan, en om te stoppen met het saboteren van het zelf, omdat al het licht en de liefde die nodig zijn al binnenin verborgen zitten. In plaats van zich te verstoppen, gaat het er bij Tijgeroog om het prachtige zelfvertrouwen naar de oppervlakte te brengen.

Rode Jaspis:

Sommige mensen geloven dat rode jaspis je helpt te handelen naar je passies, en zich gedraagt als een shot adrenaline voor de energie van je wortelchakra. Hij inspireert tot een meer vreugdevolle, positieve houding door delen van je lichaam die inactief en traag zijn, wakker te schudden en van energie te voorzien. Met zijn hulp zou je de motivatie, inspiratie en energie moeten vinden om je volledige potentieel te bereiken.

Kalahari Jaspis:

Kalahari jaspis kan helpen om verborgen gedachten, verdriet, angsten en hoop naar de oppervlakte te brengen, zodat we de oorzaak van dergelijke kwesties kunnen zien en ze openlijk kunnen gaan aanpakken. Het is een steen die ons kan helpen bij de herwaardering van veel zaken in het leven. Hij helpt ons om nieuwe pogingen te blijven ondernemen, ook al hebben we eerder gefaald. Hij creëert een gevoel van harmonie in ons leven en verbetert de relatie tussen mens en natuur. Er wordt ook gezegd dat het mensen in het bedrijfsleven helpt om verder te groeien en hun activiteiten te ontwikkelen.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.


€26

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page