top of page

Amazoniet - Citrien - Aventurijn

Amazoniet:

Net als jade wordt amazoniet geassocieerd met geld, geluk en algemeen succes. Hij staat bekend als de "steen van de gokker", die geluk en voorspoed aanmoedigt.
Van amazoniet wordt gezegd dat het een kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel. Aangezien het zenuwstelsel voor een groot deel onze emoties controleert, zou deze steen gespannen en verergerde situaties verzachten en de liefde versterken.
Van Amazoniet wordt gezegd dat het de drager waarheid, eer en integriteit schenkt.
Amazoniet wordt gebruikt bij vermoeidheid, trauma of iets anders dat iemand energie ontneemt. Van Amazoniet wordt gezegd dat het helpt bij problemen met de schildklieren en ook bij de behandeling van alcoholisme. Het heeft een zachte helende kwaliteit die nuttig is voor bijna iedereen op een algemene manier.

Citrien:

Citrien geeft energie aan elk niveau van het leven. Het reinigt de chakra's en opent de intuïtie. Citrien trekt rijkdom, voorspoed en succes aan. Het geeft vreugde, verwondering, plezier en enthousiasme. Verhoogt het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Stimuleert de hersenen en versterkt het intellect. Citrien bevordert de motivatie, activeert de creativiteit en moedigt zelfexpressie aan. Verbetert de concentratie en revitaliseert de geest. Het laat negatieve eigenschappen, depressie, angsten en fobieën los. Emotioneel balancerend.

Groen Aventurijn:

Groene aventurijn wordt vaak de "steen van de gokker" genoemd. Als gelukstotem harmoniseert hij ons met positieve resultaten en kansen; hij helpt ons ons gevoel van wat mogelijk is te vergroten. Omdat groene aventurijn zo'n optimistisch kristal is, is het de perfecte steen om mee te nemen naar een sollicitatiegesprek, eerste afspraakje of belangrijke vergadering.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

€26

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page