top of page

Sun & Moon

"We support each other's
growth as individuals
and growth together."

€44

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Bijeenpassende partner armbanden. Een ideaal geschenk om je liefdesrelatie te vieren!

Voor hem: zwart Obsidiaan met één zilveren kraal. De stenen hebben een grootte van 7mm.
Voor haar: gouden Obsidiaan met één verguld zilveren kraal. De stenen hebben een grootte van 6mm.

Zwart obsidiaan

Dit is een krachtige aura reiniger en een sterke psychische beschermingssteen. Deze steen heeft krachtige metafysische eigenschappen die je helpen je te beschermen tegen negativiteit. Hij blokkeert psychische aanvallen en absorbeert negatieve energieën uit de omgeving. Obsidiaan trekt mentale stress en spanning weg.

Gouden obsidiaan

Dit is een schitterende beschermsteen, die negativiteit transformeert in vredige, liefdevolle energie. De positiviteit die deze steen met zich meebrengt zal je verhoogde energie en gedrevenheid brengen. Deze steen is fantastisch voor spirituele groei. Hij ruimt blokkades op in het zonnevlecht chakra en verbetert de mentale helderheid. Hij stelt je in staat om kernproblemen diep in jezelf te identificeren en geeft je de persoonlijke kracht om een oplossing te vinden.

Versterking van de wilskracht is gebruikelijk voor alle soorten Obsidiaan, maar de Gouden variant helpt je je ware verlangens te realiseren en er actie naar te ondernemen. Je nieuw gevonden energie is een non-stop motiverende zegen. Het zal je blijven inspireren en je vastberadenheid om te slagen voeden tot het een gewoonte wordt.De armbandjes worden per paar verkocht en de prijs is voor de twee samen.
Wordt op maat gemaakt.

bottom of page