top of page

Super Seven

spiritual transformation

€25

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Kleine, facetgeslepen Super Seven steentjes zijn met de hand geknoopt op een dun, duurzaam zijden koord voor deze minimalistische armband. Het verstelbare ontwerp met sterling zilveren schuifkraal past over de hand en past om de meeste polsen. De armband wordt geleverd op een mooi kaartje met de betekenis van de stenen.

De armband is licht en discreet. Kan alleen worden gedragen of gecombineerd met andere favoriete stukken.

WERKING

Deze alles-in-één edelsteen bevat de energieën van zeven verschillende mineralen: amethist, cacoxeniet, heldere kwarts, goethiet, lepidocrociet, rutiel en rookkwarts.

Super Seven neemt je mee op een reis van transformatie. De combinatie van deze kristallen zal je helpen je vibratie te verhogen, waardoor je je kunt verbinden met hogere sferen en je eigen waarheid kunt ontdekken. Het kristal opent nieuwe mogelijkheden en ondersteunt je bij alle veranderingen die deze transformatie met zich meebrengt.

Super Seven stimuleert spirituele groei en helpt bij het loslaten van blokkades en negatieve patronen die je spirituele evolutie in de weg staan. Gebruik Super Seven als je het leven op een dieper niveau wilt ervaren of als je je verloren voelt en begeleiding nodig hebt bij het vinden van je plaats in de wereld.

bottom of page