top of page

Robijn

passion - abundance

€25

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Kleine, facetgeslepen robijn steentjes zijn met de hand geknoopt op een dun, duurzaam zijden koord voor deze minimalistische armband. Het verstelbare ontwerp met sterling zilveren schuifkraal past over de hand en past om de meeste polsen. De armband wordt geleverd op een mooi kaartje met de betekenis van de stenen.

De armband is licht en discreet. Kan alleen worden gedragen of gecombineerd met andere favoriete stukken.

WERKING

Robijn staat bekend om zijn vurige rode tint en symboliseert passie en vitaliteit. Gebruik de energie om je creatieve vonk aan te wakkeren en je dromen na te jagen met onwrikbaar enthousiasme!

Net als zijn felle kleur geeft robijn de drager moed en kracht. Laat dit kristal je kracht geven om uitdagingen onbevreesd aan te gaan en obstakels op je pad naar succes te overwinnen.

Robijn wordt geassocieerd met zaken van het hart en wordt vaak de "steen van de liefde" genoemd. Duik in de liefdevolle vibraties om bestaande relaties te verdiepen en nieuwe, betekenisvolle verbindingen in je leven aan te trekken.

Robijn is een steen van overvloed en zou voorspoed en succes aantrekken. Gebruik zijn energie om overvloed te manifesteren in alle aspecten van je leven, van rijkdom en kansen tot persoonlijke groei.

bottom of page