top of page

Malachiet

transformation

€25

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Kleine, facetgeslepen malachiet steentjes zijn met de hand geknoopt op een dun, duurzaam zijden koord voor deze minimalistische armband. Het verstelbare ontwerp met sterling zilveren schuifkraal past over de hand en past om de meeste polsen. De armband wordt geleverd op een mooi kaartje met de betekenis van de stenen.

De armband is licht en discreet. Kan alleen worden gedragen of gecombineerd met andere favoriete stukken.

WERKING

Malachiet staat bekend als een steen van transformatie en wordt verondersteld positieve verandering en het nemen van risico's aan te moedigen. Van de avontuurlijke energieën van dit levendige groene kristal wordt gezegd dat ze je inspireren om je leven intenser te leven.

Malachiet is een belangrijk kristal voor bescherming en zou negatieve energieën en vervuilende stoffen absorberen. Het staat bekend om zijn sterke affiniteit met de natuur en het vermogen om aarde-energieën te helen.

Malachiet is verbonden met het hartchakra en opent je hart voor onvoorwaardelijke liefde en harmonie. Het wordt geassocieerd met Venus (de planeet en de godin) die liefde, schoonheid en verlangen vertegenwoordigt.

bottom of page