top of page

Aquamarijn

calm - courage

€25

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Kleine, facetgeslepen aquamarijn steentjes zijn met de hand geknoopt op een dun, duurzaam zijden koord voor deze minimalistische armband. Het verstelbare ontwerp met sterling zilveren schuifkraal past over de hand en past om de meeste polsen. De armband wordt geleverd op een mooi kaartje met de betekenis van de stenen.

De armband is licht en discreet. Kan alleen worden gedragen of gecombineerd met andere favoriete stukken.

WERKING

Met zijn rustgevende kleur is het geen verrassing dat aquamarijn wordt beschouwd als een verkoelende steen die kalmte en innerlijke rust inspireert. Het helpt onevenwichtigheid te verlichten en geneest emotionele onrust. Het is een uitstekende steen om compromissen te sluiten, te onderhandelen en helder te redeneren. Je kunt aquamarijn gebruiken om vrede te brengen in moeilijke gesprekken!

Een van de minder bekende kwaliteiten van deze steen is zijn vermogen om moed te inspireren. Hoewel aquamarijn een zachte en medelevende energie afgeeft, wordt hij ook omarmd als een steen van moed en kracht. Metafysisch gezien helpt aquamarijn om fobieën te kalmeren en angst te verdrijven: meer specifiek helpt hij je om communicatieangst en angst voor het onbekende te overwinnen. Het soort moed dat aquamarijn inspireert is niet luid of bombastisch: het is meer een stille veerkracht die we kunnen leren cultiveren in moeilijke situaties. Welke strijd je ook moet leveren in je leven, deze steen kan je helpen om sterk en kalm te blijven.

bottom of page