top of page

Transformation

Mijn mantra:

"Ik stel mij open voor transformatie en

ik roep de manifestatie op van mijn hoogste bestemming."

Deze mala moedigt je aan om je niet langer in te houden, om moedig te leven en actie te ondernemen. Laat het je angsten veranderen in geloof - laat het je herinneren aan je mogelijkheden en innerlijke kracht.

De mala is handgeknoopt met 81 kralen: Malachiet, Haviksoog en zilveren Tibetaanse 'Om Mani Padme Hum' kralen. Afgewerkt met een hangertje van Malachiet.

Lengte 68cm (zonder eindstuk en hangertje)
Lengte eindstuk en hangertje: 9cmMalachiet

Malachiet is een krachtige steen voor het ondersteunen van persoonlijke groei en transformatie. Hij activeert en reinigt alle chakra's en brengt stagnerende energieën in het lichaam in beweging. Hij absorbeert alles wat een goede chakra-opening en -beweging in de weg staat. Bij gebruik in meditatie wekken de eigenschappen van malachiet volledige eerlijkheid in jezelf op. Alles wat je vooruitgang blokkeert zal naar de oppervlakte worden gebracht. Onthoud dat Malachiet verborgen zaken naar buiten brengt. Dit proces van activeren, ontwaken en onthullen leidt tot een dramatische transformatie in iemands leven. Energieën, intenties, ziekte, angsten - alles kan worden getransformeerd door regelmatig te mediteren met Malachiet.Haviksoog

Haviksoog is vooral goed voor het transformeren van beperkende en negatieve denkpatronen en vastgeroest gedrag. Het zet zaken in perspectief, is goed tegen pessimisme en het beschuldigen van anderen. Deze steen brengt ook onderdrukte emoties en ongemakken uit dit leven en vorige levens aan het licht.Om Mani Padme Hum

Deze mantra staat gegraveerd in de zilveren Tibetaanse kralen. Er wordt gezegd dat alle leringen van de Boeddha in deze mantra samenkomen. Met het uitspreken van de mantra wordt om troost en raad gevraagd bij de Bodhisatva Avalokitesvara, de boeddha van (zelf)compassie en de houder van de Lotusbloem.

€79,60

Interesse?

Beste via contactformulier.

bottom of page