top of page

Rebalance

Mijn mantra:

"Ik ben stabiel en geaard en mijn lichaam, geest en ziel zijn in balans."

Vind je het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen gezin, werk, gezondheid, relaties, spiritualiteit en al het andere in jouw leven? Voel je je uitgeput of opgebrand? Als je op één van deze vragen ja hebt geantwoord, dan kan deze mala je helpen om je leven opnieuw te evalueren en in evenwicht te brengen.

Deze mala is handgeknoopt met 90 kralen van verschillende Agaten van 6mm en 8mm, afgewerkt met enkele Hematiet spacers en een Agaat hanger.Agaat

Agaat staat bekend als de stabilisator en is de steen die je kunt gebruiken om je te ondersteunen als je stabiliteit en aarding in je leven nodig hebt. Deze steen verbindt je met de zachte vibraties van de Aarde, waardoor het een zachte steen is met een lichte, diffuse energie. Met zijn zachte vibraties en gestage ritme kan Agaat je een gevoel van vrede en steun geven als je je overweldigd voelt door het moderne leven.Hematiet

Dit is een aardende en beschermende steen. Hij harmoniseert lichaam, geest en ziel.

Op psychisch vlak ondersteunt hij timide personen, vergroot het zelfrespect, versterkt de wilskracht en geeft zelfvertrouwen.

Mentaal heeft het een positieve werking op de concentratie, het geheugen, denkprocessen en kan het de verwerking van informatie versnellen.

€77,70

Interesse?

Beste via contactformulier.

bottom of page