top of page

Protection

Mijn mantra:

" Ik voel met veilig en beschermd."

Deze mala is bedoeld om een schild van bescherming te creëren voor degene die hem gebruikt en draagt, aangezien alle kristallen die in deze Mala zijn gebruikt hun eigen beschermende energie hebben.
Deze mala is ideaal om je geest en ziel te reinigen van alle gedachten van negativiteit of negatieve energieën, die van buiten jezelf komen.
Draag deze mala als een herinnering om je te verbinden met je eigen innerlijke kwaliteiten en voel je gegrond en veilig in je eigen kracht.

De mala is handgeknoopt met 90 edelstenen, bestaande uit Lavasteen, Tijgeroog, Glaucofaan en Regenboogobsidiaan. De energetische cirkel wordt gesloten met een mooie steen van Haviksoog.

Lengte ketting zonder hanger: 80cm
Lengte hanger: 4,5cm
Grootte kralen: 8mm

​Regenboogobsidiaan

Dit is een beschermende steen waarvan gezegd wordt dat hij je energetisch beschermt tegen emotionele en psychische schade, en je afschermt van negativiteit. Regenboog Obsidiaan helpt je om je eigen gebreken te identificeren en leidt je naar de acties/gedachten die nodig zijn om ze in sterke punten om te zetten.
Regenboog Obsidiaan is ook een zeer aardende en centrerende steen, hij wordt geassocieerd met het wortelchakra.


Lavasteen

Lavastenen zijn unieke helende stenen met een aardende en beschermende vibratie, die kunnen kalmeren of energie geven, afhankelijk van uw behoeften.
Hij heeft een speciale verbinding met het wortelchakra. Zijn intense vibratie bevat de kern van de aarde zelf - het hart van de planeet - waardoor het een van de krachtigste stenen van alle edelstenen is.


Tijgeroog

Tijgeroog, een steen van bescherming, kan de drager ook geluk brengen. Het heeft de kracht om de geest te focussen, mentale helderheid te bevorderen en ons te helpen problemen objectief en zonder vertroebeling door emoties op te lossen. Bijzonder nuttig voor het genezen van psychosomatische aandoeningen, het verdrijven van angst en bezorgdheid. Nuttig voor het herkennen van de eigen behoeften in relatie tot de behoeften van anderen, het in evenwicht brengen van yin & yang, en het energetiseren van het emotionele lichaam. Tijgeroog stabiliseert stemmingswisselingen, geeft ons wilskracht, doelgerichtheid, moed en zelfvertrouwen, en laat spanningen los.


Glaucofaan

De naam van deze steen betekent "blauwe verschijning", een verwijzing naar het licht van je ziel. Glaucofaan brengt je in contact met je essentie, je Hogere Zelf en de oorsprong van je innerlijk licht en bewustzijn.
Het is een steen die helderheid brengt en die helpt bij het vinden van een oplossing bij problemen.


Haviksoog

Helpt je om negatieve en beperkende gedachtepatronen los te laten. Deze steen brengt onderdrukte gevoelens naar boven zodat je deze kan verwerken.
Spiritueel bevordert hij je inzicht en beschermt je tegen negatieve energieën.€84,50

Interesse?

Beste via contactformulier.

bottom of page