top of page

Youthfulness

Mijn mantra:
"Ik voel me jong van hart en fysiek vitaal."

€84,00

Interesse?

Contacteer mij

Mala Youthfulness wordt beschouwd als de Fontein van de Eeuwige Jeugd en zal jou zowel fysiek als mentaal jeugdig houden door je te helpen anders te denken over het hele verouderingsproces.

De mala is handgeknoopt met 108 kralen van Mookaiet Jaspis, Tijgerijzer en Karen hill tribe zilver, afgewerkt met een handgemaakte zilveren kraal met bloemmotief en een zijden kwastje.

Lengte (zonder kwastje): 86cm
Lengte zilveren kraal en kwastje: 9cm
Grootte kralen: 6mm

Mookaiet Jaspis

Deze steen herinnert ons aan de leeftijdloze geest. Het fysieke verouderingsproces kan sterk worden vertraagd door de vibratie van je lichaam en gedachten te verhogen. Mookaiet helpt je bewust te worden van je eigen gedachten over ouder worden, zodat je die gedachten kunt veranderen, waardoor je het verouderingsproces vertraagt. De steen helpt je jong van hart te blijven en je fysieke lichaam vitaal te houden.

Mookaiet helpt je om emotionele en gedragspatronen te onderkennen en te doorgronden die door vorige generaties zijn doorgegeven, en steunt je om deze los te laten.

Deze steen ondersteunt eveneens het proces van zwangerschap, voortplanting en herstel van het lichaam. *


Tijgerijzer

Tijgerijzer brengt creatieve en artistieke vermogens naar boven. Het is nuttig bij diepe uitputting op elk niveau, vooral bij emotionele of mentale burn-out of stress.

Tijgerijzer stimuleert de vitaliteit en helpt bij de assimilatie van B-vitamines en om het aantal rode en witte bloedcellen in balans te houden. Het versterkt de spieren en helpt bij de productie van natuurlijke steroïden.


Karen Hill Tribe zilver

Karen zilver, dat tussen 99,5% en 99,9% zuiver zilver is, heeft een hoger zilvergehalte dan Sterling zilver. Daardoor heeft het een geheel eigen gewicht, heldere satijnen kleur en gevoel. Elke kraal is handgemaakt en uniek. De met de hand gehamerde en geciseleerde details zijn prachtig en u kunt werkelijk zien dat elk stuk door de handen van een Karen ambachtsman is gevormd. Karen Thaise en Birmese bergstammen kunnen worden getraceerd tot de 12e eeuw, afkomstig uit Tibet.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page