top of page

Vitality

Mijn mantra:
"Mijn fysieke vitaliteit, emotioneel evenwicht en levensvreugde worden steeds sterker."

€84 ->>> €59

Interesse?

Contacteer mij

Mala Vitality nodigt uit om te verbinden met je vitaliteit. Hij voedt je gevoel van verbinding met de wereld en het versterkt je energie op een zeer verzorgende manier. Hij wordt geassocieerd met spirituele aarding, kracht, vertrouwen en welzijn.

De mala is handgeknoopt met 108 kralen van rode Jaspis en Heliotroop, afgewerkt met een verguld zilveren goeroekraal en een rode Jaspis hangertje. Het hangertje is aan één kant glad en lichter van kleur en aan de andere kant ruw en donkerder.

Lengte (zonder goeroekraal en hangertje): 74cm
Lengte gurukraal en hangertje: 6,5cm
Grootte kralen: 6mm

Jaspis

Rode jaspis is een steen van fysieke kracht en vitaliteit die kan helpen bij het stabiliseren van iemands energie. Deze prachtige passierode steen kan helpen het uithoudingsvermogen te vergroten en na verloop van tijd de hoeveelheid chi, of levenskracht, in iemands energetisch veld te verhogen. Hij richt zich op het versterken van de wortelchakra en iemands verbinding met de aarde.


Heliotroop (Bloedsteen)

Deze steen is rijk aan ijzeroxide, bezit krachtige beschermende krachten, en is altijd klaar om een boost van vitaliteit naar boven te brengen. Bloedsteen is een versterkende tonic voor je lagere chakra's. Zodra je de glinstering van rood en groen ziet, voelt je hele ziel plotseling hersteld en voel je meteen hoe het bloed naar je hart begint te pompen. Opnieuw geboren en gesterkt.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page