top of page

Vishuddha

Mijn mantra:
"Ik breng mijn waarheid kalm en zeker naar buiten."

€80

Interesse?

Contacteer mij

108 kralen Mala speciaal ontworpen om het Keelchakra te ondersteunen.

Deze mala zal je helpen om je innerlijke waarheid te spreken.

Het vijfde chakra, Vishuddha, is het eerste van de drie spirituele chakra's. Open en afgestemd zijn in het vijfde chakra is spreken, luisteren en jezelf uitdrukken vanuit een hogere vorm van communicatie. Geloof en begrip combineren de essentie van het Vishuddha chakra.

Deze mala is handgeknoopt met 108 kralen van Rudraksha, Lapis lazuli, Aquamarijn en Karen hilltribe zilveren OM kralen, afgewerkt met een zijden kwastje.

Lengte (zonder goeroekraal en hangertje): 80cm
Lengte goeroekraal en hangertje: 6cm
Grootte kralen: 6mm


Rudraksha

Rudraksha zaden - letterlijk "de ogen van God" - komen van een heilige boom die alleen in het Himalaya gebied groeit. Ze staan erom bekend dat ze gemoedsrust brengen; ze beschermen ook tegen negatieve energieën en versterken spirituele praktijken.


Lapis Lazuli

Lapis Lazuli helpt problemen in het keelgebied, zoals onderdrukte woede, los te laten. Hij activeert, vitaliseert en balanceert de keelchakra en bevordert het zelfbewustzijn.

Omdat hij een steen van de waarheid is, bevordert hij de eerlijkheid bij het spreken of schrijven, wat gunstig kan zijn voor journalisten en leidinggevenden.

Deze steen kan ook de creativiteit bevorderen en helpt u uw gevoelens uit te drukken tegenover vrienden en partners. Hij is briljant om zowel nieuwe als bestaande vriendschappen te verbeteren.


Aquamarijn

Aquamarijn is waarschijnlijk de krachtigste steen voor het stimuleren, activeren en reinigen van het keelchakra. Dit zorgt voor meer moed en eerlijke communicatie.

Hoewel iedereen baat kan hebben bij aquamarijn, maakt zijn vermogen om spreekangst te overwinnen en helderheid van denken te bevorderen hem populair bij leraren en sprekers. Het wordt ook vaak gebruikt om de spirituele verbinding te bevorderen.

Als je je keelchakra wilt openen of in balans wilt brengen en een vreedzame zelfexpressie wilt bevorderen, is aquamarijn een geweldig kristal om te gebruiken.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page