top of page

Self-Confidence

Mijn mantra:
"Ik geniet met volle teugen van alle dimensies van mezelf en mijn leven,
en heb er plezier in om die verder uit te breiden."

€88,00

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala bevordert zelfvertrouwen en speelsheid. Depressie en lethargie of inactiviteit kan ermee worden overwonnen. Ook kan de mala een geweldige bondgenoot zijn om weer gezond en vitaal te worden.

Deze mala is handgeknoopt met 108 kralen van oranje Calciet en Carnool, afgewerkt met enkele Karen Hill Tribe zilveren kralen met bloemmotief en een zijden kwastje.

Lengte (zonder goeroekraal en kwast): 80cm
Lengte goeroekraal en kwast: 9cm
Grootte kralen: 6mm

Oranje Calciet

Deze steen brengt zonne-energie je vibratieveld en fysieke lichaam binnen. De steen brengt je gedachten in lijn met je wil en draagt eraan bij om actie te ondernemen in de richting van je doelen.

Oranje calciet is een uitstekende evenwicht gevende steen voor verlegen of sociaal fobische mensen.
De energie ervan stimuleert de aura en het fysieke lichaam, zodat somberheid, lethargie of hopeloosheid kunnen worden afgelegd.

Carneool

Deze steen helpt je actie te ondernemen om je hoogste doelen en dromen te manifesteren.

Carneool helpt je angst om actie te ondernemen of angst om het verkeerde te doen te overwinnen. Dankzij deze steen kun je beter verandering en transformatie in je leven verwelkomen.

Het is een krachtig hulpmiddel voor mensen die willen werken aan hun zelfvertrouwen, moed, passie en power.

Karen Hill Tribe zilver

Karen zilver, dat tussen 99,5% en 99,9% zuiver zilver is, heeft een hoger zilvergehalte dan Sterling zilver. Daardoor heeft het een geheel eigen gewicht, heldere satijnen kleur en gevoel. Elke kraal is handgemaakt en uniek. De met de hand gehamerde en geciseleerde details zijn prachtig en u kunt werkelijk zien dat elk stuk door de handen van een Karen ambachtsman is gevormd. Karen Thaise en Birmese bergstammen kunnen worden getraceerd tot de 12e eeuw, afkomstig uit Tibet.
Bron: "De wijsheid van stenen" - Robert Simmons & Naisha Ahsian

bottom of page