top of page

Pure

Mijn mantra:

"Ik zuiver mijn energieën van alle disharmonie en negatieve invloeden,

en voel me sterk in mijn heel-zijn."

KOOPJE!! €80,80 -> €64,64

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala brengt zuivering, vrede, emotionele balans en transformatie. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel.

De mala is handgeknoopt met 108 kralen van 6mm op goudgele zijde: natuurlijke zoetwaterparel en bergkristal. De cirkel wordt gesloten met een verguld zilveren goeroekraal met gelukssymbool afgewerkt met een handgemaakt zijden kwastje.

Zoetwaterparels

De zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. Het stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Het helpt stress en negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoelens loslaten en brengt emotionele balans. Het zorgt voor een heldere geest, concentratie en focus en helpt mentale ruis en afleidende gedachten verminderen. Parel bevordert spirituele groei en transformatie en zorgt voor begeleiding hierbij doordat het contact helpt maken met gidsen, hogere energieën en kennisbronnen. Fysiek zuivert parel het lichaam en helpt stressgerelateerde klachten tegen gaan.Bergkristal

Bergkristal zuivert lichaam en geest. Deze steen zuivert en versterkt eveneens de aura.

Hij wordt ook vaak ingezet om ruimtes te zuiveren en andere edelstenen op te laden. Bergkristal zal altijd proberen om de natuurlijke balans in het lichaam te herstellen. Een zeer heilzame edelsteen om mee te mediteren of om te dragen. .

bottom of page