top of page

Prosperity

Mijn mantra:
"Ik trek voorspoed aan"

€88

Interesse?

Contacteer mij

De Prosperity Mala helpt het hart te helen en opent je voor voorspoed - zodat je met verfriste energie vooruit kunt en allerlei goeds in je leven kunt brengen.

De mala is met de hand geknoopt met 6mm Smaragd, Aventurijn en Citrien edelsteen kralen, een Citrien guru kraal en een zijden kwastje. Er werd een combinatie gemaakt van ronde en gefacetteerde kralen.

Lengte (zonder goeroekraal en kwastje): 80cm
Lengte goeroekraal en kwastje: 12cm (kwastje kan ingekort worden)
Grootte kralen: +/- 6mm


Smaragd

Smaragd staat bekend als de steen van vitaliteit en wordt al eeuwenlang gekoesterd...

Ze staan vooral bekend als een steen van succesvolle en overvloedige liefde, en zijn zeer heilzaam omdat ze een krachtige op het hartchakra gebaseerde energie belichamen.

Deze mooie groene stenen zijn krachtig om het niveau van rijkdom, overvloed, voorspoed en groei in uw leven te verhogen, inclusief de groei van geld.

Hun vibratie kan de groei op vele gebieden stimuleren, maar het is bekend dat ze vooral krachtig zijn om meer liefde, welvaart, overvloed, rijkdom en de groei van geld te stimuleren.


Groen Aventurijn

Groene Aventurijn staat bekend als de "Steen der Kansen" en wordt beschouwd als een geluksbrenger, vooral voor het manifesteren van voorspoed en rijkdom.

Het stemt de voorwaarden op elkaar af zodat "kansen" onvermijdelijk zijn. Het laat oude patronen, gewoonten en teleurstellingen los, zodat nieuwe groei kan plaatsvinden.

Het brengt optimisme en levenslust, waardoor men met vertrouwen vooruit kan en veranderingen kan omarmen.

Het verhoogt iemands creativiteit en motivatie, en moedigt doorzettingsvermogen aan bij het manoeuvreren door de obstakels van het leven.

Het versterkt ook iemands besluitvaardigheid en versterkt leiderschapskwaliteiten.


Citrien

Citrien wordt geassocieerd met positiviteit en optimisme, wat niet verwonderlijk is gezien zijn vrolijke kleur.

Hij wordt vaak gebruikt om financiële overvloed en kansen te helpen manifesteren. Hij kan ook worden gebruikt om de zonnevlechtchakra te doen ontwaken, wat helpt om zelfvertrouwen en persoonlijke kracht te kweken.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page