top of page

Muladhara

Mijn mantra:
"Ik houd van het leven"

€87

Interesse?

Contacteer mij

108 kralen Mala speciaal ontworpen om het 1e Chakra te ondersteunen.

De Wortelchakra, Muladhara, afgeleid van het woord mula wat wortel betekent in het Sanskriet en het woord adhara wat steun betekent, bevindt zich aan de basis van de ruggengraat en het geeft ons een gevoel van veiligheid en zekerheid.

Met het in balans brengen van de Wortelchakra creëren we een solide basis voor het in balans brengen van alle chakra's daarboven en creëren we een gevoel van vrede en stabiliteit.

Deze mala is handgeknoopt met 108 kralen van Mahonie-obsidiaan, Versteend hout en enkele zilveren Karen hill tribe kralen, afgewerkt met een 925 Sterling zilveren gelukssymbool en een kwastje.

Lengte (zonder zilveren kraal en kwastje): 80cm
Lengte zilveren kraal en hangertje: 9cm
Grootte kralen: 6mm


Mahonie-obsidiaan

De energieën van Mahonie-Obsidiaan zullen zich verbinden met je eerste en tweede chakra.

Hierdoor kan er een reiniging en zuivering plaatsvinden, zodat je je negatieve patronen kunt loslaten, evenals negatieve energieën die de stroom van je creatieve energieën verstoren.

De beschermende energieën van deze steen zullen je ook beschermen tegen negatieve psychische aanvallen.

Het houdt je veilig en geaard, en het helpt je af te stemmen op de beschermende energieën van de steen wanneer je dat nodig hebt.

Mahonie-obsidiaan zorgt er ook voor dat je je concentreert op de overvloed in je leven en helpt je gevoelens van gebrek of ontevredenheid los te laten.

Mahonie-obsidiaan staat ook bekend als de steen van kracht. Deze steen zal je kracht geven in tijden van nood. Hij geeft je de persoonlijke wilskracht om je angsten te overwinnen en je uitdagingen aan te gaan.


Versteend hout

Versteend Hout werkt met de Wortel en Derde Oog Chakra's om helende energieën te brengen in zowel fysieke als emotionele problemen.

Het is een zeer aardende en beschermende steen. Er wordt gezegd dat hij de zenuwen en angsten kalmeert en gevoelens van welzijn, veiligheid en zekerheid stimuleert. Het is een goede steen voor meditatie en om je te helpen onderscheid te maken tussen wat belangrijk is en wat niet, zodat je kunt ophouden je zorgen te maken over de kleine dingen.

Versteend Hout resoneert met oeroude energieën, waardoor het werk in vorige levens wordt versterkt. Versteend Hout leert ons geduld te hebben en helpt ons te begrijpen hoe we het leven kunnen laten evolueren in perfectie. Werken met zijn aardende energieën kan ons aanmoedigen om ons leven te leven als spirituele wezens binnen dit fysieke rijk.

Versteend Hout verbindt ons met de energieën van de Aarde, moedigt ons aan om de omgeving te respecteren en te verzorgen, steeds manieren te vinden om eenvoudig te leven, in harmonie met de planeet.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page