top of page

Mother Earth

Mijn mantra:
"Ik ben geaard en gecenterd in mijn fysieke lichaam
en ik werk stap voor stap om mijn doelen te bereiken."

KOOPJE!! €82,50 -> 74,25

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala versterkt je praktische zin en georganiseerdheid. Hij biedt ook bescherming tegen negatieve energieën in je omgeving. Het is een goede mala om 'de zaken zuiver te houden' door de atmosfeer te reinigen van onuitgesproken wrok en onderdrukte conflicten.

Draag deze mala wanneer je in een slecht humeur bent en het kan gebeuren dat je je een paar minuten later afvraagt waar dat slechte humeur is gebleven.

Deze mala is handgeknoopt met 108 kralen van 6mm en 8mm: Rookkwarts en Mosagaat.

Rookkwarts

Dit is een spirituele aardingssteen die je helpt om meer hoogfrequente energie te ontvangen en te gebruiken. Het zorgt dat je het fysieke lichaam op een groter spectrum aan lichtfrequenties kunt afstemmen, en het zuivert en beschermt.
Rookkwarts is een geweldige vriend voor mensen die zich tegen belichaamd-zijn verzetten. Het helpt je om je meer betrokken te maken bij de wereld en maakt je beter in staat om je eigen realiteit te creëren of te veranderen.
Het kan tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je door de zon bent verbrand of met radiotherapie te maken hebt gehad.

Mosagaat

Dit is zo'n steen waar bijna iedereen baat bij heeft. De energieën zijn bescheiden, maar heilzaam. De steen straalt vibraties uit van balans en stabiliteit in het fysieke domein. Het is een uitstekende steen als je herstellende bent van ziekte of verslaving.
Mosagaat kan je helpen als je je labiel voelt en te weinig geaard. De steen verbetert je mentale concentratie en je doorzettings- en uithoudingsvermogen om je doelen te bereiken.
Als je mediteert met mosagaat, kun je het beeld van een voltooid project of doel op de steen projecteren. De steen vergroot dan de energie van je intentie en helpt je zo je doel te verwezenlijken.

Bron: "De wijsheid van stenen" - Robert Simmons & Naisha Ahsian

bottom of page