Love

Mijn mantra:

"Ik open mijn hart om de energie van liefde te ontvangen en daar uiting aan te geven."

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

€81,35

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala is handgeknoopt met 108 edelstenen van 8mm: Rozekwarts, Rhodoniet, roze Opaal en Amazoniet.

De liefdescirkel wordt gesloten met een Rhodoniet afgewerkt met zilveren kralenkapjes, een zilveren Tibetaanse OM mantra kraal en een handgemaakt zijden kwastje.

De lengte van de mala is 108cm (zonder goeroekraal en kwastje)Rozekwarts staat bekend als de Steen der Liefde. Deze steen opent het hartchakra voor alle vormen van onvoorwaardelijke liefde: voor jezelf, voor familie en voor een geliefde.Rhodoniet is eveneens een ware liefdessteen, die je helpt je open te stellen voor onvoorwaardelijke liefde en hartstochtelijke liefde - en die je ook met beide voeten op de grond houdt.Opaal heeft ook een sterke connectie met liefde, passie, (genieten van) seksualiteit en maakt trouw en loyaal.

Roze opaal maakt gastvrij, liefdevol, open, onzelfzuchtig, altruïstisch en hartelijk.Amazoniet opent en heelt het hart- en keelchakra om liefdevolle communicatie te versterken. Hij werkt kalmerend en harmoniserend bij stemmingswisselingen, verjaagt negatieve energie en bevordert het harmonisch samenwerken van verstand en gevoel.