top of page

Love

Mijn mantra:
"Ik zie mezelf en anderen door de bril van mededogen van het hart."

€97,00

Interesse?

Contacteer mij

Mala 'Love' wordt geassocieerd met het hartchakra en maakt je levendig, liefdevol, positief en spontaan. Laat je energieblokkades los en laat je speelse kant naar buiten komen! Voor alle singles, deze mala geeft universele liefde en trekt liefdesrelaties aan. Misschien zoek je geen relatie of als je geluk hebt heb je de ware al gevonden? Dan kun je deze mala gebruiken om je eigenliefde te stimuleren en te verbeteren!

Deze mala is handgeknoopt met 108 natuurlijke Rhodochrosiet en Chrysopraas kralen, afgewerkt met een 925 Zilveren Boeddhistische Heilige Symbolen Kraal en een kwastje.

Lengte (zonder zilveren kraal en hangertje): 80cm
Lengte zilveren kraal en hangertje: 9,5cm
Grootte kralen: 6mm


Rhodochrosiet

Deze steen is vrij populair vanwege de energie van liefde die hij uitstraalt.
Hij wordt niet voor niets de Steen van het Mededogende Hart genoemd.

Veel mensen vinden het soms moeilijk om compassievol te blijven, of het medeleven van anderen op te roepen. Jezelf afstemmen op de energieën van deze steen zal je helpen in te zien dat deze emoties eigenlijk helemaal niet zo zeldzaam of moeilijk te verkrijgen zijn als je soms denkt.
Zo zul je ook inzien dat je partner of je dierbaren meer liefde en waardering voor je tonen dan je je misschien realiseert.

Deze steen kan je helpen om breuken in relaties te herstellen en om samen met jou en je dierbaren te voorkomen dat ze zich herhalen. Dat komt ook omdat het een reddings- en herstelsteen is. Hij straalt het licht van de liefde en het hart.

Hij richt de energie op jezelf en je emotionele genezing. Hij zal diep in je gaan totdat je bereid bent je emotionele wonden te erkennen en los te laten.


Chrosopraas

Deze steen bevordert vreugde en geluk en brengt de vibratie van de Goddelijke Waarheid door.
Hij bevordert gevoelens van liefde en vergeving, en tegelijkertijd helpt hij het hart te genezen van depressie en angst.

Hij heeft metafysische eigenschappen voor genezing en is ook een steen om nieuwe liefde, overvloed en voorspoed aan te trekken.

Chrysopraas heeft sterke spirituele krachten die je ook zullen helpen om op het ego gebaseerde negativiteit los te laten die samenhangt met co-afhankelijke relaties.

* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page