top of page

Grounding

Mijn mantra:
"Ik ben geaard en gecenterd in mijn fysieke lichaam."

€99 ->>> €69

Interesse?

Contacteer mij

Dit is een aardende mala die helpt bij het oplossen van negatieve energieën zoals angst, woede en wrok en het vervangen van die energieën door positieve frequenties. Hij leert dingen los te laten die jou niet langer ondersteunen en dienen, ruimt depressies op, ondersteunt de concentratie, is uitstekend om stress te neutraliseren en brengt emotionele rust.

Deze mala is handgeknoopt met 108 kralen van Rookkwarts, Bergkristal, Bronziet, afgewerkt met een verguld zilveren gelukssymbool en een zijden kwastje.

Lengte (zonder goeroekraal en hangertje): 80cm
Lengte goeroekraal en hangertje: 9cm
Grootte kralen: 6mm + 8mm


Rookkwarts

Dit is een spirituele aardingssteen die je helpt om meer hoogfrequente energie te ontvangen en te gebruiken. Het zorgt dat je het fysieke lichaam op een groter spectrum aan lichtfrequenties kunt afstemmen, en het zuivert en beschermt.

De steen is een geweldige vriend voor mensen die zich tegen belichaamd-zijn verzetten. Het helpt je om je meer betrokken te maken bij de wereld en maakt je beter in staat om je eigen realiteit te creëren of te veranderen.

Rookkwarts kan tegen negatieve gevolgen van straling worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer je door de zon bent verbrand, aan radioactief materiaal bent blootgesteld, radiotherapie hebt gevolgd of met gefocuste elektromagnetische velden te maken hebt gehad.Bronziet

Bronziet wordt gebruikt voor bescherming, omdat het niet alleen afweert, maar ook de negatieve energieën terugstuurt naar de afzender. Spiritueel gezien helpt Bronziet ons bij het bereiken van een staat van zekerheid zonder eigenzinnigheid, waardoor wij ons gemakkelijk kunnen aanpassen aan de beste weg die wij kunnen gaan. Hij ruimt verwarring op en helpt ons om beslissingen te nemen en keuzes te maken over ons levenspad. Emotioneel bevordert Bronziet een liefdevol en onbevooroordeeld onderscheidingsvermogen in ons. Het biedt het vermogen om onrustige emoties in ons leven op te lossen. Mentaal geeft Bronziet ons de moed om naar onze gedachten en gevoelens te handelen. Het geeft ons de moed om beslissingen op ons levenspad door te zetten.

Bergkristal

Helder Kwarts staat bekend als de "meester-genezer" en versterkt energie en gedachten, evenals het effect van andere kristallen. Het absorbeert, slaat op, geeft vrij en reguleert energie. Bergkristal trekt alle soorten negatieve energie weg en neutraliseert achtergrondstraling, waaronder elektromagnetische smog. Het balanceert en revitaliseert het fysieke, mentale, emotionele en spirituele vlak. Reinigt en verbetert de organen en subtiele lichamen en werkt als een diepe zielenreiniger, die de fysieke dimensie met de geest verbindt.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page