top of page

Divine Love

Mijn mantra:
"Goddelijke Liefde komt deze wereld binnen
door de poort van mijn hart."

€80 ->>> €60

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala helpt je om je te verbinden met Goddelijke Liefde. Hij maakt je ontvankelijker voor de liefdevolle woorden, daden en energie van anderen. Je zult minder neiging voelen je emotionele kwetsbaarheid te beschermen. De mala leert je jezelf eerder te beschermen door middel van liefde dan door middel van angst.

Hij kan je ook helpen om de emotionele patronen van oordelen, op angst gebaseerde zelfbescherming en manipulatie te onderkennen die een betekenisvolle relatie bemoeilijken. Hij kan helpen je soulmate naar je toe te trekken of je huidige relaties te verdiepen.

Deze mala werd handgeknoopt volgens de traditionele Tibetaanse wijze met 108 kralen: Morganiet, Maansteen en Rozenkwarts. De energetische cirkel wordt gesloten met een Rozenkwarts en een extra lang puur zijden kwastje (kan ook korter geknipt worden).

Lengte snoer: 93cm
Lengte hanger + kwast: 11cm (kan ingekort worden)

Morganiet:

Zoals rozenkwarts de grote energiegever is voor persoonlijke liefde en zelfliefde, zo is morganiet het duidelijkst afgestemd op de frequentie van Goddelijke Liefde. Morganiet opent het hart op een ander niveau en maakt je bewust van de enorme zee van kosmische liefde waarbinnen we allemaal bestaan. De steen geeft je de gelegenheid om je over te geven aan de immense kracht van Goddelijke Liefde en om je daardoor duidelijker je levenspad te laten wijzen.

Rozenkwarts:

Laat de zachte roze kleur en kalmerende energie van deze steen je niet in de verleiding brengen de kracht ervan te onderschatten. Rozenkwarts is een van de belangrijkste stenen van onze tijd. Hij stimuleert en opent het hartchakra, zuivert het emotionele lichaam en helpt bij de integratie en afsluiting van oude emotionele programma's.
Rozenkwarts is bij uitstek een steen van liefde - liefde voor jezelf, je partner, kinderen, familie, vrienden, de gemeenschap, de aarde, de kosmos en het Goddelijke. Wanneer je met deze steen mediteert, word je omgeven door een bel van liefdesenergie en activeer je het hartchakra, waardoor je de liefde die je is aangeboren kunt verspreiden.


Maansteen:

Maansteen is een talisman voor de diepe reis naar binnen. Als je ermee mediteert kun je diep in jezelf afdalen en wat je dan wordt onthuld zal vaak voelen als het ontbrekende stukje van je leven.
Hij kan vrouwen hun vrouwelijke macht onthullen. Voor mannen maakt maansten het makkelijker uitdrukking te geven aan hun vrouwelijke kant, wat een belangrijke stap is naar heelheid.

(Bron: 'De wijsheid van stenen' - Robert Simmons & Naisha Ahsian)

bottom of page