top of page

Calm

Mijn mantra:
"Ik verwerk alles wat er om me heen gebeurt met gemak en begrip."

€97

Interesse?

Contacteer mij

Mala Calm helpt bij nervositeit en emotionele uitbarstingen door overmatige stress. Het lost problemen op die je kunt hebben met apathie of een gebrek aan levenslust.

Hij verhoogt de moed, verlicht stress en kalmeert de geest. Door het vermogen deze mala om afleiding te filteren en overprikkeling te verminderen, bevordert hij een positieve kijk op de wereld. Hij vermindert de behoefte aan overanalyse en helpt je om niet overmand te worden door angst. De mala doet de liefde voor jezelf en je partner herleven. Zijn energie kalmeert en lijnt het emotionele lichaam uit, helpt bij het balanceren van aanhoudende veranderingen en energie-uitbreidingen.

Deze mala is handgeknoopt met 108 kralen van Morganiet, Aquamarijn, Heliodoor en zilver, afgewerkt met een aquamarijn goeroekraal en een zijden kwastje. Hij bestaat uit een combinatie van ronde en onregelmatige stenen, en enkele hexagonale zilveren kralen.

Lengte (zonder goeroekraal en kwastje): 86cm
Lengte goeroekraal en kwastje: 11cm (kwastje kan ingekort worden)
Grootte kralen: +/- 6mm


Aquamarijn

Aquamarijn harmoniseert de hypofyse en de schildklier, die de groei en de hormoonhuishouding regelen. Het verbetert het gezichtsvermogen van zowel bijzienden als verzienden. Aquamarijn kalmeert overreacties van het immuunsysteem, auto-immuunziekten en allergieën, met name hooikoorts.

Aquamarijn bevordert een lichte stemming en een gelukkige, ontspannen instelling.
Het kalmeert de delen van het lichaam die door het keelchakra worden beheerst, waaronder de mond, tong, tanden, oren, keel, longen en schildklier.

Aquamarijn ruimt verwarring op en stimuleert ordelijkheid, door onafgemaakte zaken af te ronden.
Aquamarijn bevordert spirituele groei, vooruitziende blik, vooruitziendheid, mediumschap en helderziendheid. Hij helpt je eerlijk, doelgericht, dynamisch, volhardend en succesvol te blijven.Heliodoor

Heliodoor is heilzaam bij elke vorm van maag- of darmstoornis, en helpt bij de vertering en assimilatie van zowel energie als voedsel. Het stimuleert ook de basale energiesystemen van het lichaam, waardoor u zich weer vitaal en levenslustig voelt.

Heliodoor brengt een gevoel van mogelijkheid, hoop en vitaliteit in je emotionele lichaam. Hij kan je helpen om je optimistischer en krachtiger te voelen en je werkelijkheid te veranderen.

Deze steen kan je helpen inzien dat je moet leren om obstakels te overwinnen, terwijl hij je energie versterkt en je vastberadenheid om je doelen en dromen te verwezenlijken versterkt.

Heliodoor helpt je snel te leren wat nodig is om je dromen te verwezenlijken. Het helpt je om je wil af te stemmen op het Goddelijke doel en om eventuele obstakels te overwinnen.


Morganiet

Morganiet verlicht door stress veroorzaakte ziekten zoals hartproblemen, zenuwklachten, duizeligheid en impotentie. Deze steen ondersteunt het hart, versterkt het energieveld ervan en helpt de natuurlijke dominantie van het hart in de aura tot stand te brengen.

De energie van morganiet opent en reinigt het hartchakra en bevordert de genezing van angst, wrok en woede. Hij is uitstekend geschikt om je te ontdoen van gehechtheid aan vroegere relaties die slecht zijn afgelopen.

Morganiet helpt stress en de druk om te slagen te verminderen. Hij brengt een bewustzijn van de behoeften van de ziel die je hebt genegeerd. Deze steen helpt je naar je gevoelens te handelen. Morganiet kan helpen bij het herkennen van emotionele patronen van oordeel, op angst gebaseerde zelfbescherming en manipulatie die betekenisvolle relaties kunnen bemoeilijken. Hij kan je helpen je zielsverwant aan te trekken of je huidige relaties te verdiepen. Hij kan worden gebruikt om gevoelens van vrede en aanvaarding te brengen als je te maken hebt met verdriet of een groot verlies. Deze steen helpt je de houdingen, wonden uit het verleden en gewoontepatronen te identificeren die het aantrekken van je zielsverwant in de weg staan.

Morganiet helpt je om overheersende ambitie los te laten en de vreugde te ervaren van spirituele activiteiten die geen winst of succes dienen.

Morganiet helpt je om je te verbinden met de goddelijke liefde en het engelenhart. Het helpt je om ontvankelijk te zijn voor de liefdevolle woorden, handelingen en energie van anderen en om je emotionele kwetsbaarheid minder te beschermen. Het leert bescherming door liefde in plaats van angst.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page