top of page

Avontuur

Mijn mantra:
"Ik ga voorwaarts met optimisme, zelfvertrouwen en nieuwe vitaliteit."

€82

Interesse?

Contacteer mij

Deze mala staat voor Vrijheid en Avontuur! Hij moedigt je lachend aan om alle emotionele en mentale ketenen die jouw vreugde en persoonlijke groei beperken van je af te schudden.

Hij nodigt je uit om moedig te zijn en te durven! Om de oude binaire falen/ slagen filosofie los te laten en een interessantere reis te omarmen.

Deze mala werd met de hand geknoopt en bestaat uit 108 kralen, hoofdzakelijk groen Aventurijn, ronde kralen afgewisseld met gefacetteerde, aangevuld met enkele oranje Calciet kralen en een zilveren berber kraal, als goeroekraal een kleurrijke handgemaakte berber kraal, en daaronder een zacht kwastje.

Lengte (zonder goeroekraal en kwastje): 80cm
Lengte goeroekraal en kwastje: 12cm
Grootte kralen: +/- 6mm

Groene Aventurijn helpt ons om zelfverzekerder en hoopvoller te zijn over de toekomst. Het vermindert de kracht van woede en angst en helpt ons om vredig hart-gecentreerd te zijn. Groene Aventurijn geeft ons moed om met nieuwe situaties om te gaan en om succes te creëren.


Oranje Calciet is een energieke steen die zelfvertrouwen en motivatie stimuleert.
Het bevordert de stroom van positieve energie in je dagelijks leven. Oranje Calciet inspireert tot creativiteit en kan terughoudendheid of angst om risico's te nemen wegnemen.
Het helpt oude patronen te doorbreken en moedigt nieuwe ervaringen en kansen aan.
Oranje Calciet inspireert tot speelsheid en vreugde. Het helpt ook bij een nieuw begin.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page