top of page

Anahata

Mijn mantra:
"Mijn hart is een bron van mededogen en ik ben in staat om mijn hart te uiten."

€86

Interesse?

Contacteer mij

108 kralen Mala speciaal ontworpen om het Hartchakra te ondersteunen.

Het vierde chakra, ook bekend onder de Sanskriet naam Anahata, is de hartruimte die een brug slaat tussen de lagere aardende chakra's en de hogere spirituele chakra's. Hier vinden we ons mededogen, vertrouwen, empathie, zelfzorg, verbinding met anderen, en ons gevoel van vergeving.

Deze mala is handgeknoopt met 108 kralen van Watermeloen Jade en Amazoniet, afgewerkt met een 925 Sterling zilveren gelukssymbool en een zijden kwastje.

Lengte (zonder zilveren kraal en kwastje): 100cm
Lengte zilveren kraal en hangertje: 6cm
Grootte kralen: 8mm


Watermeloen Jade

Jade wordt geassocieerd met het hartchakra en stimuleert liefde en verzorging. Het is een beschermend kristal dat de drager tegen letsel behoedt en voor harmonie zorgt.

Watermeloen jade kan je helpen om je harmonisch af te stemmen op Kwan Yin, de bodhisattva van mededogen, en om je erop te richten liefdevolle en barmhartige daden in de wereld te stellen.


Amazoniet

Dit is een steen die je mededogen doet ontwaken door je hartchakra te stimuleren. Als je je waarheid hebt geuit, moet je ook het standpunt van de ander innemen om harmonie te bereiken. En dit wordt gestimuleerd door amazoniet.

De energie van amazoniet is die van persoonlijke waarheid, zodat je je hart kunt uiten in communicatie met anderen.

Voor zij die een serieuze dosis zelfvertrouwen nodig hebben om hun liefde en relatie te veranderen in iets gezonders, schudt dit moedige juweel de angsten los zodat je het licht binnen kunt laten.* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

bottom of page