top of page

Spiritual Power

Enkelbandje met gefacetteerde Amethist, Super Seven Kwarts, Robijn en Morganiet.
De steentjes zitten op een elastiekje zodat het gemakkelijk over de voet geschoven kan worden.

Grootte kralen: 2 en 3 mm
Lengte bandje: 20cm (kan op maat gemaakt worden).

Werking stenen:


Amethist

Amethist is een krachtige en beschermende steen. Hij beschermt tegen psychische aanvallen, transmuteert de energie in liefde en beschermt de drager tegen alle soorten kwaad, waaronder geopathische of elektromagnetische stress en kwade wensen van anderen.

Amethist is een natuurlijk kalmeringsmiddel, het verlicht stress en spanning, kalmeert prikkelbaarheid, brengt stemmingswisselingen in balans, verdrijft woede, razernij, angst en bezorgdheid. Verlicht verdriet en rouw en lost negativiteit op.

Amethist activeert spiritueel bewustzijn, opent intuïtie en verbetert paranormale vermogens. Het heeft sterke helende en reinigende krachten.

Amethist bevordert nuchterheid en werkt ontnuchterend bij overmatig gebruik van alcohol, drugs of andere verslavingen.


Super Seven Kwarts

Super Seven helpt ons om onze geest en emoties tot rust te brengen, zodat onze Hoogste Geest, met behulp van ons eigen innerlijke kompas, de leiding kan nemen en ons de weg vooruit kan wijzen. Het daagt ons uit om te kiezen voor empowerment in plaats van slachtoffers of passieve toeschouwers. Het herinnert ons eraan dat we ook regelmatig moeten werken aan onze eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling, dat we voortdurend moeten "groeien" in plaats van te stagneren op één niveau. Super

Zeven helpt ons om onze overtuigingen af te stemmen op onze daden, zodat we met grote integriteit leven en anderen inspireren om dat ook te doen.

Super Seven helpt ons ook om onze paranormale gaven en energetische helende krachten te ontdekken en te ontwikkelen.


Myanmar Robijn

Robijn stimuleert passie en levenslust. Het verbetert de motivatie en het stellen van realistische doelen. Brengt het hart in balans en geeft vertrouwen. Robijn stimuleert vreugde, spontaniteit, lachen en moed. Het bevordert positieve dromen en stimuleert de pijnappelklier.

Helpt bij het behouden van rijkdom en passie. Robijn stimuleert het verwijderen van negatieve energieën van je pad. Het overwint uitputting en lethargie en geeft kracht en vitaliteit. Kalmeert hyperactiviteit.


Morganiet

Morganiet is een edelsteen die je helpt je hart te openen en het vol liefde te laten voelen. Als we ons omringen met harde mensen of eisen stellen aan ons hart, kan dit ons afsluiten om onszelf te beschermen tegen pijn. Hij herinnert ons eraan hoe mooi de wereld om ons heen werkelijk is en wat onvoorwaardelijke liefde betekent door je leven open te stellen.

Morganiet helpt mensen die moeite hebben om zichzelf te vertrouwen, omdat deze stenen henzelf en anderen eraan herinneren hoe ieder mens het verdient om elke dag gezien te worden, zonder enig oordeel!
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

€29

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page