top of page

Selfhealing

Enkelbandje met gefacetteerde Serafiniet en zilver.
De steentjes zitten op een elastiekje zodat het gemakkelijk over de voet geschoven kan worden.

Grootte kralen: 4mm
Lengte bandje: 20cm (kan op maat gemaakt worden).

Werking stenen:

Serafiniet

Serafiniet is een steen van spirituele verlichting. Er wordt gezegd dat het een van de belangrijkste stenen is voor het verbinden en communiceren met hogere energieën. Hij vergemakkelijkt het bewustzijn op vele hogere niveaus. Hij is uitstekend geschikt voor zelfgenezing.

Serafiniet bevordert het leven vanuit het hart. Het reinigt de aura, versterkt, activeert en balanceert alle chakra's. Zorgt ervoor dat oude patronen van ziekte of onbalans wegvallen, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe patronen van welzijn.

Serafiniet is helend voor zenuwen en hersencellen. Het activeert het ruggenmerg en zijn verbindingen met het etherische lichaam (aura). Serafiniet laat spierspanning los tot in de nek. Kan helpen bij het bevorderen van gewichtsverlies.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

€33

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page