top of page

Self-Worth

Enkelbandje met gefacetteerde Turkoois en Chrysopraas met zilver.
De steentjes zitten op een elastiekje zodat het gemakkelijk over de voet geschoven kan worden.

Grootte kralen: 2 en 3 mm
Lengte bandje: 20cm (kan op maat gemaakt worden).

Werking stenen:


Turkoois

Het valt niet te ontkennen dat Turkoois een tonicum is voor de geest. Het werkt nauw samen met onze keelchakra, die de kern vormt van onze communicatie en ons gehoord voelen - beide dragen bij aan ons gevoel van eigenwaarde.

Een geblokkeerde keelchakra kan tot veel problemen leiden, zowel in de manier waarop we met onszelf praten als in de manier waarop we met de wereld communiceren. Als je moeite hebt om je keelchakra te openen, kan het zijn dat je moeite hebt om gehoord en gewaardeerd te worden, dat je het lastig vindt om je grenzen duidelijk te houden en dat je het gevoel hebt dat je 'people-pleasing' je op je plaats houdt.

Het is een steen die bekend staat om het openbreken van geesten en het helpen bij spirituele transformatie, ongeacht in welke fase van je reis je je bevindt.


Chrysopraas

Emotioneel gezien zou chrysopraas helpen een gebroken hart te helen door een zachte boost te geven aan je gevoel van eigenwaarde, het emotionele evenwicht te herstellen en acceptatie van verandering en tolerantie voor anderen te bevorderen.

Mentaal moedigt chrysopraas een niet-oordelende houding aan, kan het superioriteits- en minderwaardigheidscomplexen verminderen en je helpen voorkomen dat je je onnadenkend uitspreekt in woede. Het versterkt de helderheid van denken en creativiteit door overvloed en succes in nieuwe ondernemingen aan te trekken en bevordert trouw binnen het bedrijfsleven.

Het is een krachtige steen die geluk en voorspoed brengt. Hij geeft je evenwicht en gratie en helpt je de zachte schoonheid in jezelf te herkennen, zodat je kunt genieten van zelfexpressie en moed door vloeiend spreken en mentale behendigheid.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

€31

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page