top of page

Expression

Enkelbandje met gefacetteerde Lapis Lazuli, Sodaliet, Aquamarijn en zilver.
De steentjes zitten op een elastiekje zodat het gemakkelijk over de voet geschoven kan worden.

Grootte kralen: 2 en 3 mm
Lengte bandje: 20cm (kan op maat gemaakt worden).

Werking stenen:


Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een beschermsteen die gedragen kan worden als bescherming tegen psychische aanvallen. Hij verdrijft stress en brengt diepe rust. Hij brengt harmonie en diepe innerlijke zelfkennis. Stimuleert zelfbewustzijn, staat zelfexpressie toe en onthult de innerlijke waarheid, waardoor de persoonlijkheid kwaliteiten van eerlijkheid, mededogen en moraliteit krijgt. Stimuleert objectiviteit, helderheid en moedigt creativiteit aan. Lapis Lazuli helpt om de waarheid onder ogen te zien en uit te spreken en geeft vertrouwen. Het verbindt relaties en helpt bij het uiten van gevoelens en emoties.


Sodaliet

Sodaliet is een krachtige beschermende en balancerende steen, die kan helpen om harmonie en begrip te brengen in elke situatie. Sodaliet stimuleert creatieve expressie, bevordert waarneming en inzicht en biedt bescherming tegen negatieve energieën.


Aquamarijn

Deze steen bevordert zuiverheid en moed, helpt stress te verminderen en kalmeert de geest. Aquamarijn helpt mensen die de keel- en hartchakra willen openen voor heldere en oprechte communicatie.
Dit kristal kan mensen helpen die overgevoelig of verlegen zijn door zelfexpressie te bevorderen en angst te kalmeren; maar ook mensen die meer geduld en tolerantie moeten ontwikkelen en mensen die oordelen.
* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

€30

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page