top of page

Communication

Enkelbandje met gefacetteerde Chrysocolla, Larimar en zilver.
De steentjes zitten op een elastiekje zodat het gemakkelijk over de voet geschoven kan worden.

Grootte kralen: 2 mm
Lengte bandje: 20cm (kan op maat gemaakt worden).

Werking stenen:


Chrysocolla

Iedereen die worstelt met gespannen relaties (of het nu met een geliefde, familie of vriend is) kan er baat bij hebben om Chrysocolla in de buurt te hebben om communicatie en heling te vergemakkelijken.

De Leersteen herinnert ons eraan dat er zelfs op de meest donkere plekken lessen te leren zijn. Chrysocolla helpt je vreugde in het leven te vinden en geeft je het vertrouwen en de motivatie om je eigen werkelijkheid te manifesteren door die negatieve gevoelens om te zetten in iets productiefs.

Chrysocolla is altijd stralend en klaar om prachtige innerlijke balans in je ziel te brengen en doet wonderen als het gaat om de verbinding met je keelchakra. De keelchakra is waar ons eigen gevoel van waarheid vandaan komt. Het is hoe we communiceren en ons ware zelf delen met de rest van de wereld. Als de keelchakra geblokkeerd is, geeft dat aan dat we niet altijd in ons eigen licht leven en onszelf niet altijd het beste dienen. Een open en helder keelchakra stelt ons in staat om onze gedachten en gevoelens te delen, het helpt bij de ontwikkeling van onze persoonlijke kracht en het bereidt ons voor om te leven in vrije expressie in plaats van ons eigen plezier te beperken.


Larimar

Larimar is een uitstekende steen om zielsverwanten te helpen elkaar te vinden en te herkennen. Hij heelt negatief karma tussen zielsverwanten en geliefden. Deze steen opent eerlijke communicatie tussen zielsverwanten.

Larimar helpt je om op een evenwichtige manier in contact te komen met je emoties en je bewustzijn te vullen met zonneschijn en liefde. Dit is de steen van liefdevolle en heldere communicatie en de heling die daarmee gepaard gaat vanuit een hoger rijk.

Larimar is ideaal voor telepathische communicatie, die wordt overgedragen van hart naar hart en vertaald van geest naar geest.

Larimar stimuleert communicatie en de expressie van emotionele energie.

Larimar vergemakkelijkt engelencontact en communicatie met andere rijken.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

€30

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page