top of page

Abundance

Enkelbandje 'Abundance' met gefacetteerde gele saffier en verguld zilveren kralen.
De kralen zitten op een elastiekje zodat het gemakkelijk over de voet geschoven kan worden.

Grootte kralen: 3mm
Lengte: 20cm (kan op maat gemaakt worden)

Werking stenen:

Gele Saffier

Gele Saffier brengt voorspoed, niet alleen door rijkdom en financiële overvloed in iemands leven aan te trekken, maar in zijn vermogen om iemands creatieve energie door middel van actie te manifesteren.

Gele saffier stimuleert het intellect en helpt bij het formuleren van ideeën en doelen. Vervolgens wordt die intentie geconcentreerd via het zonnevlechtchakra, het wilscentrum, waardoor iemand zijn visie lang genoeg kan vasthouden om deze te verwezenlijken.

Hij stimuleert ook het verkennen van nieuwe richtingen en brengt enthousiasme en vreugdevolle verwachting over de mogelijkheden in het leven.


* De informatie over de werking van deze edelstenen is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in kristalhealings, de publicaties van therapeuten en tips van gebruikers.
Jewels of Joy doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

€30

Interesse?
Bestel via contactformulier.

bottom of page