top of page

Truth

Mijn mantra:
"Ik spreek en leef mijn hoogste waarheid, en ik manifesteer die in de wereld."

Deze armband bestaat uit Rookkwarts, Amazoniet en een 925 Sterling zilveren mantrakraal (Om Mani Padme Hum)

De edelstenen zitten op een transparant elastisch koord, waardoor het gemakkelijk aan en uit kan gedaan worden.

Kan op maat gemaakt worden.

€20,00

Interesse?

Bestel via contactformulier.

Amazoniet:

Op spiritueel niveau gebruik je amazoniet om hogere waarheden en kennis te communiceren. Het is de steen der waarheid, die je helpt de waarheid voor jezelf en in anderen te zien.
Op emotioneel niveau helpt amazoniet de juist grenzen te stellen, zowel in jezelf (discipline) als buiten jezelf. De steen helpt je angst voor confrontaties en oordelen te overwinnen, zodat je meer vrijheid krijgt om in overeenstemming met je hogere waarheid en integriteit te handelen.

Rookkwarts:

Dit is een van de belangrijkste aardingsstenen. Het kan zelfs de zweverigste mensen op aarde krijgen, zodat ze volledig als lichamelijk wezen kunnen functioneren. Deze steen versterkt praktische zin en georganiseerdheid. Hij biedt eveneens bescherming tegen negatieve energieën in je omgeving.

Om Mani Padme Hum:

Deze mantra staat gegraveerd in de zilveren Tibetaanse kraal. Er wordt gezegd dat alle leringen van de Boeddha in deze mantra samenkomen. Met het uitspreken van de mantra wordt om troost en raad gevraagd bij de Bodhisatva Avalokitesvara, de boeddha van (zelf)compassie en de houder van de Lotusbloem.

bottom of page